fbpx

Kovács Roland

coach

Kovács Roland vagyok és a küldetésem, hogy a leküzdhetetlennek tűnő kihívásokat, egyszerű lépésekre bontva segítsek elérni a céljaidat. Hiszem, hogy a legnagyobb változást úgy érhetjük el, ha azokan a dolgokon változtatunk, amit minden nap teszünk. A szokásainkon.

Mérnökként az elmúlt 10+ évben emberek százaival dolgoztam több tucat projekten, ahol a fókuszban az egyértelmű célok, precíz tervezés és következetes megvalósítás áll. Ezek a vezérelvek alapjaiban határozzák meg egy sikeres projekt kivitelezését, legyen szó a munka-magánélet egyensúlyának kialakításáról vagy autópálya építésről.

Az életünkben központi helyet foglal el a változás. Úgy gondolom, a legjobb módja annak, hogy bármin is változtass, ha saját magaddal kezded és belülről haladsz kifelé.

Miben segítek neked?

  • Megfogalmazni pontosan mit szeretnél elérni, ehhez milyen eszközökre lesz szükséged
  • Hogyan lehetsz következetes halogató helyett, következetes megvalósító
  • Megmutatom hogyan működnek a szokások, hogyan illesztheted be azokat a napi rutinba és hogyan alakítsd a környezeted, hogy a terveid a lehető leghamarabb megvalósuljanak

Minden, amit teszek, egyetlen kérdés köré épül: Hogyan lehetünk jobbak?

Erre keresem a választ az ügyfeleimnek, a blogomon és a podcast interjúk során.

További hasznos, azonnal alkalmazható gyakorlati megoldásokat a honlapomon olvashatsz: www.balance-and-bloom.com

Foglald le a konzultációdat Rolandhoz!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!