fbpx

Lindák Linda

pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

Lindák Linda vagyok, pszichológus, párkapcsolati tanácsadó.  Középiskolai tanári diplomával, valamint tehetségfejlesztő szakvizsgával is rendelkezem. Ezek a tudományterületek kiválóan összehangolhatóak a mindennapi munkámban, hiszen a pszichológiai tanácsadásnak az edukáció is fontos része. 

Elsősorban párokkal foglalkozom. Küldetésem a házaspárok erőforrásainak megtalálása, fejlesztése, melynek segítségével olyan párkapcsolatban élhetnek, melyben megteremtik a boldogságot, elégedettséget, harmóniát, ami egy egész életen át kitart. Tanácsaimmal segíteni tudok abban, hogy megmaradjon a lendület, a kitartás, ne adják fel a kapcsolatukért folytatott küzdelmet félúton.

Egyéni tanácsadás keretében az önismeret, önértékelés, önbecsülés témájával foglalkozom leggyakrabban.

A PersonalGuide elemzés remek segítséget nyújt abban, hogy a kezdeti, feltérképező beszélgetéseket lerövidítse, így hamarabb kezdhetjük el a változtatásra irányuló, konkrét lépéseket.

Foglald le a konzultációdat Lindához!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!