fbpx

Matuska Mircsi

story coach

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ez elég általánosan hangzik, és ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit az embernek csinálnia kell. Sokkal inkább egy lehetőség, amit megragadhatsz, és ami segít formálni az életedet azáltal, hogy önmagadat formálod.

Sokkal többet jelent annál, hogy önfejlesztő könyveket olvasol, motiváló előadásokat hallgatsz és inspiráló idézeteket raksz a faladra. Ezek mind nagyon jó és hasznos dolgok, de ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy ezek hatására cselekedjünk, változtassunk is!

A legjobban történetekkel szeretek dolgozni, mert észrevettem, hogy engem is egy jó történet tud leginkább megmozgatni, cselekvésre inspirálni. A történet egy olyan eszköz, ami alkalmas arra, hogy kicsit kivegyen minket a saját megszokott világunkból, és egy alternatív világ szemüvegén keresztül olyan dolgokat is észrevegyünk, amit egyébként nem.

A közös munkánk lényege, hogy levonjuk számodra azokat a tanulságokat, amiket a mindennapi életedben is használni tudsz és előrevivőek számodra. Ilyenkor közösen lépünk egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és visszatérve egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza!

Egy coaching beszélgetés vagy csoportos foglalkozás során támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, a lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

Foglald le a konzultációdat Mircsihez!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!