fbpx

Nagy Andrea

Life és Business Coach

A nevem Nagy Andrea, Life és Business Coach-ként támogatlak abban, hogy hogyan tudsz elmozdulni abból az életmódból, gondolkodás és szemléletmódból, ami már bizonyítottan nem működik és folyamatosan visszahúz, de akár már mérgez is. Lehet, hogy pontosan még nem tudod, hogy hol van az elakadás az életedben, csak úgy érzed, mintha porszem került volna a gépezetbe, vagy csak egyszerűen arra vágysz, hogy fejlődni tudj, de nem tudod, hogy hol kezd. Hiszem, hogy mindenki képes szintet lépni, ezért is a közös munka kulcs pontja, hogy hogyan tudod felismerni, fejleszteni, felhasználni és megmutatni a “világnak” a tehetséged, mert álmodni is jól kell tudni.

Speciális területem a Vállalkozói Coaching, saját tapasztalat is, hogy hogyan tudjuk szabadúszóként, kezdő vállalkozóként saját magunk korlátozni és akadályozni. Segítek felismerni, hogy hol lehet a viselkedésed a vállalkozás kockázata, beazonosítani, hogy milyen területen szükséges a fejlődés és melyek azok az érvényesülési technikáid, amire mindenképpen építhetsz a sikerhez.

Foglald le a konzultációdat Andihoz!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!