fbpx

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Parák András vagyok, pszichológus, pszichológia szakos PhD hallgató, coach. Kutatási témáim a munkafüggőség, mindennapi függőségek, motiváció, önszabotázs. Az ELTE-n és egy coachképzésén oktatok kiégés, munkafüggőség, személyiségpszichológia, mentális egészség és segítői kompetenciafejlesztés témájában. Tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak, munkámat szupervízió mellett, a kompetenciahatáraimat szem előtt tartva végzem.

Lenyűgöz az emberi megküzdőképesség, tehetség, erő, kreativitás és a változások, amik a közös munka során megvalósulnak. Hivatásom, hogy a hozzám fordulókat kísérjem kiteljesedésük útjain, új önismereti nézőpontokat találjunk, és hogy felépítsük az önazonos, belső erőre és értékekre támaszkodó életet. Önismeret mélyítése és önfejlesztés, időmenedzsment, hatékonyság, párkapcsolati kérdések, önbizalom, önbecsülés, önelfogadás fejlesztése, és számos más témában dolgozom együtt fejlődni vágyó személyekkel. Kiemelten érdekel a reziliencia, vagyis a gyorsan változó világunkhoz való alkalmazkodókészség fejlesztése. Ide tartozik a kihívásokkal való megküzdés, a sodródás, a szilárd értékek megtalálása, az útkeresés, és az elengedés kérdései is.

Három fő szakmai alapelvem: szakmaiság, emberség, hitelesség.

Foglald le a konzultációdat Andráshoz!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!