fbpx

PersonalGuide®

önismereti viselkedéselemzés, személyiségteszt

A PersonalGuide teszt által kimutathatóvá válik, ami benned van. Felismered és megérted saját működésed, reakcióid, valamint egy cselekvési tervet kapsz ahhoz, hogy az erőforrásaid felfedezve és azokra támaszkodva pozitív irányú változást indíts el az életedben!

„A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

Ez nem egy „ilyen a típusod és ez vagy” teszt! A PersonalGuide® jóval több, mint egy személyiségteszt!

A PersonalGuide® 236 kérdés megválaszolása alapján több tucat jellemzőt vizsgál. Egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelést kapsz a viselkedésed rejtett automatizmusairól egy cselekvési tervvel együtt.
Az elemzés segítségével egy soha nem látott szemszögből látsz rá magadra!
Válaszokat és iránymutatást kapsz a működéseddel kapcsolatban.

18+ év

tapasztalat

l

12+ év

fejlesztés

i

180+

cselekvési javaslat

h

6000+

elvégzett elemzés alapján

h

100%

személyre szabott szöveges értékelés

Neked való a PersonalGuide® elemzés, ha…

 

Önbizalomhiánnyal küzdesz

Nincsenek céljaid

Nem tudsz nemet mondani

Nem tudod kifejezni önmagad

Nem találod a helyed

Kiégettnek érzed magad

Meg szeretnéd valósítani a céljaid

Fejlesztenéd az önértékelésed

Objektív tükröt szeretnél kapni magadról

Jobb emberi kapcsolatokra vágysz

Szeretnéd megtudni, hogyan kezeled a konfliktusaidat

Meg szeretnéd látni, milyen hatással vagy másokra

Akik már megtapasztalták a PersonalGuide® 

elemzés erejét:

Kissé zavarba ejtő döbbenet! Sokkolóan igaz képet fest. Jól, és részletesen összefoglalja azon jellemzőimet, amelyekre korábban már kaptam ugyan az élettől, más emberektől visszajelzést, utalásokat, de így egyben látva igazán hatásos és összetett képet ad rólam.

Annus Tímea

közbeszerzési szakértő

Ehhez foghatóan hasznos és életminőség javító elemzéssel még életemben nem találkoztam. Ez egy sallangoktól mentes, ellenben őszinteségben és objektivitásban gazdag elemzés arról, hogy jelen viselkedésünkkel milyen reakciókat váltunk ki a környezetünkből, és mindeközben hogy érezzük a bőrünkben magunkat.

A valódi fejlődésünkhöz vezető út nem feltétlen komfortos. Bátorság, néha már-már vakmerőség kell az önmagunkkal való szembenézéshez. Ellenben nagyon megéri. Mindenképpen igyekszem megfogadni a PersonalGuide elemzésemben foglalt tanácsokat! Ezúton is Köszönöm!

Fodor Fanni

könyvelő asszisztens

Tökéletesen találó volt és rámutatott azokra a készségeimre is, amit még fejlesztenem kell.

N. Ágnes

nyelvtanár

Olyan konkrét iránymutatást ad a személyiségfejlesztésben, amiből konkrétan kiderül, hogy milyen területeken kell fejlesztenem magam és mikre kell odafigyelnem.  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a teszt kitöltésére. A végeredménynek végül örültem, mert így tudom miben kell változtatnom ahhoz, hogy jobb ember legyek, jobban odafigyeljek magamra és másokra. Fél év múlva szeretném megismételni.

Tóth Szilvia

vállalkozó

A kiértékelés pontról pontra leírja, hogy milyen gyenge pontjaim vannak az életben. A teszttel egy térképet kaptam magamról, így tudom, hogy miken kell fejlesztenem.
Gyakran éreztem az életemben, hogy valami nincs rendben, mert nem úgy mentek a dolgok, viszont nem tudtam, hogy mitől van ez. Most a teszt eredményeként megtudtam ezeket a blokkokat, amik lassították, vagy meggátolták a fejlődésem.

Csont Attila

vállalkozó

Felkavaró volt. Tisztában voltam a gátjaimmal, a korlátaimmal, de így, leírva, kielemezve, kicsit jobban fájt. Dolgozik bennem a dolog, sokszor elő fogom venni, és olvasgatom, emésztgetem.

Nyitrai-Kis Julia

közgazdász

Hiteles, fantasztikus! Teljesen magamra ismertem benne és irányba rakott! Sikerült megértenem, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon hasznos volt számomra, mert feltöltött energiával és azonnal máshogy kezdtem viselkedni, cselekedni.

Támba Pál

vállalkozó

Nagyon jól bemutatott az elemzés saját magamnak, valós képet adott rólam. A legjobban annak örültem, hogy a gyengeségeimmel és a hiányosságaimmal is ugyanúgy szembesítettek, mint az erősségeimmel.

L. Adrienn

ügyfélszolgálatos

Úgy gondolom elég jó az önismeretem, de ennek ellenére is tudott újat adni. Érdekesnek találtam. Tetszett, hogy jóval részletesebb, tágabb, mint az általános tesztek hasonló témakörben.

J. Emese

irodavezető

Te mennyire vagy elégedett a jelenlegi életeddel?

Akár elégedett vagy, akár nem, a PersonalGuide teszt választ ad arra, hogyan fejlődhetsz a kapcsolataidban, a képességidben, illetve rávilágít arra, hogy mik a te erősségeid, amelyekre építhetsz a továbbiakban.

A teszt alapján világos képet kapsz arról, hogy mit kell tenned, hogy elérd a céljaid, növeld az önbecsülésed, jobban kommunikálj vagy akár képes legyél nemet mondani, határokat húzni.

Így néz ki egy PersonalGuide elemzés kiterítve ->

 

PersonalGuide®  viselkedéselemzés csomagok

 

Válaszd azt, amelyik számodra jelenleg a legkomfortosabb! Akár az elemzés is hatalmas segítség számodra, ugyanakkor, amennyiben igényled, PersonalGuide szakértőnkkel is átbeszélheted, így a menet közben felmerülő kérdéseket, akár felbukkanó elakadásokat is fel tudjátok közösen oldani.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

Mennyi időt fordíts rá?

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 2 munkanapon belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ha csak az elemzést rendelted meg, kérhetsz utólag szakértői segítséget?

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garancia

A PersonalGuide® viselkedéselemzéssel nem kockáztatsz. A PersonalGuide® viselkedéselemzés célja, hogy segítsen szembenézned önmagaddal. 12 év fejlesztéssel és 6000+ elvégzett viselkedéselemzéssel a hátunk mögött, hiszünk abban, hogy az eredményed segíti a szembenézésed és a fejlődésed. Amennyiben az elemzéshez kapcsolódó személyes konzultáció után úgy érzed, hogy mégsem kaptál valós tükröt, visszafizetjük mind a PersonalGuide® viselkedéselemzés, mind pedig a kapcsolódó konzultáció díját!

Nem ma kezdtük

A PersonalGuide® viselkedéselemzés rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 18 évnyi tapasztalatunk és több mint 6000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

Követhető fejlődés:

A PersonalGuide® viselkedéselemzés mérhetővé teszi a fejlődésed. 

Teljes diszkréció

Az elemzéseket fokozott adatvédelmi elvek szerint, bizalmasan kezeljük!

Tárgyilagos elemzés

A PersonalGuide® viselkedéselemzési kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig szakértőink ellenőrzik.

Egyedülálló részletezés

A PersonalGuide® viselkedéselemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.

A PersonalGuide alkalmazásával szembenézel saját magaddal, megérted a saját működésed, reakcióid, sikereid és kudarcaid okait, így pozitív irányú változtatásokat tudsz elindítani, melyekhez cselekvési tervet is kapsz.