fbpx

PersonalGuide®

önismereti viselkedéselemzés, személyiségteszt

A PersonalGuide alkalmazásával szembenézel saját magaddal, megérted a saját működésed, reakcióid, sikereid és kudarcaid okait, így pozitív irányú változtatásokat tudsz elindítani, melyekhez cselekvési tervet is kapsz.

“A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

15+ év

tapasztalat

l

7+ év

fejlesztés

i

180+

cselekvési javaslat

h

3000+

elvégzett elemzés alapján

h

100%

személyre szabott szöveges értékelés

Ha voltál már elakadva az életedben, ha látod, hogy olykor nem úgy reagálsz, ahogy szeretnél, emiatt gátolod az álmaid megvalósítását, akkor a PersonalGuide elemzés Neked szól. 

Önbizalomhiánnyal

éled életed?

Fogalmad sincs,

hogy merre tartasz?

 

Nem tudod, hogyan legyél

lelkes, motivált?

 

Nem tudod kifejezni

önmagad?

 

Nehezen fejezed

ki önmagad?

 

Nem találod

a helyed?

 

A PersonalGuide® több, mint egy elemzés, vagy mint egy személyiségteszt

Közel 30 szempontot vizsgál meg, amelyek alapján megismerheted Önmagad, viselkedési mechanizmusaid, hogy mire vagy hajlamos, mind pozitív, mind pedig negatív irányba. A PersonalGuide® 236 kérdés megválaszolása alapján több tucat jellemzőt vizsgál, és egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt.

Nézz szembe önmagaddal, hogy

Megvalósuljanak céljaid!

Objektív tükröt kapj!

Megértsd önmagad!

Építsd önbecsülésed!

Jobb emberi kapcsolataid legyenek!

Meglásd, milyen hatással vagy másokra!

A PersonalGuide viselkedéselemzés a Te őszinteségeden alapszik, amelyhez EGYÉNI CSELEKVÉSI TERVET is kézhez kapsz, így azonnal KÉT LÉPÉST IS MEGTETTÉL:

 1. Szembenézel önmagaddal
 2. Útmutatót kapsz a változáshoz

Tökéletesen találó volt és rámutatott azokra a készségeimre is, amit még fejlesztenem kell.

N. Ágnes

nyelvtanár

Felkavaró volt. Tisztában voltam a gátjaimmal, a korlátaimmal, de így, leírva, kielemezve, kicsit jobban fájt. Dolgozik bennem a dolog, sokszor elő fogom venni, és olvasgatom, emésztgetem.

Nyitrai-Kis Julia

közgazdász

Úgy gondolom elég jó az önismeretem, de ennek ellenére is tudott újat adni. Érdekesnek találtam. Tetszett, hogy jóval részletesebb, tágabb, mint az általános tesztek hasonló témakörben.

J. Emese

irodavezető

Aki a PersonalGuide®-ot megálmodta

kaszás péter

Kaszás Péter vagyok, a PersonalGuide megálmodója, e mellett vezetéspszichológiai szakértő. Több évtizede foglalkozom emberekkel, keresem motivációjukat, hogy kiteljesedhessenek életükben. Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, ami ma már szinte mindennapos, hogy bizonytalanul, önbizalomhiánnyal küszködve, a munkahelyén kiégve próbál boldogulni.

Sokan magukban, egyedül küzdenek a problémáikkal, az elakadásaikkal és nem mernek, nem tudnak segítséget kérni, nem tudják, kihez fordulhatnak, kiben bízhatnak. Sokszor abban sem biztosak, egyáltalán merre kellene elindulni…

A PersonalGuide ezért született meg. Célja, hogy elősegítse azt, hogy az emberek megmozduljanak önmaguk boldogsága érdekében. Hiszek, és a PersonalGuide szakértőkkel hiszünk abban, hogy felelősek vagyunk a boldogságunkért, továbbá, hogy a saját magunk és mások viselkedésének tudatos megértése elősegíti a személyes fejlődésünket és a másokkal való kapcsolatunkat.

A PersonalGuide egy szemlélet, amelynek a legfontosabb gondolata, hogy „Nézz szembe önmagaddal!”, mert szembenézés nélkül nincs valódi változtatás.

Te hol vagy jelenleg elakadva az életedben?

Ha eddig eljutottál, akkor minden bizonnyal vannak olyan nehézségek, melyekre te magad is a megoldást keresed. Lehet, hogy nem tudod magad jól kifejezni a párkapcsolatodban, vagy épp a munkádban vagy kiégve, amitől nehezebben megy a teljesítés. Szeretnél lelkes és motivált lenni, hogy újra felfedezd az életed szépségeit. Ennek első lépése az, hogy megismered Önmagad, a saját viselkedési mechanizmusaid, amely abban fog segíteni, hogy elindulhass a változás útján.

Belenéznél a PersonalGuide viselkedéselemzésbe?

Ha még bizonytalan vagy, de sok helyen ismertél önmagadra, akkor ez a lehetőség Neked szól! Az alábbi űrlap kitöltése után kapsz egy 15 oldalas részletet egy konkrét elemzésből, valamint néhány videót, melyek segítenek, hogy még könnyebben tehesd meg az első lépést!

Vélemények a PersonalGuide®  viselkedéselemzésről, személyiségtesztről

Kissé zavarba ejtő döbbenet! Sokkolóan igaz képet fest. Jól, és részletesen összefoglalja azon jellemzőimet, amelyekre korábban már kaptam ugyan az élettől, más emberektől visszajelzést, utalásokat, de így egyben látva igazán hatásos és összetett képet ad rólam.

Annus Tímea

közbeszerzési szakértő

Ehhez foghatóan hasznos és életminőség javító elemzéssel még életemben nem találkoztam. Ez egy sallangoktól mentes, ellenben őszinteségben és objektivitásban gazdag elemzés arról, hogy jelen viselkedésünkkel milyen reakciókat váltunk ki a környezetünkből, és mindeközben hogy érezzük a bőrünkben magunkat.

A valódi fejlődésünkhöz vezető út nem feltétlen komfortos. Bátorság, néha már-már vakmerőség kell az önmagunkkal való szembenézéshez. Ellenben nagyon megéri. Mindenképpen igyekszem megfogadni a PersonalGuide elemzésemben foglalt tanácsokat! Ezúton is Köszönöm!

Fodor Fanni

könyvelő asszisztens

Olyan konkrét iránymutatást ad a személyiségfejlesztésben, amiből konkrétan kiderül, hogy milyen területeken kell fejlesztenem magam és mikre kell odafigyelnem.  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a teszt kitöltésére. A végeredménynek végül örültem, mert így tudom miben kell változtatnom ahhoz, hogy jobb ember legyek, jobban odafigyeljek magamra és másokra. Fél év múlva szeretném megismételni.

Tóth Szilvia

vállalkozó

A kiértékelés pontról pontra leírja, hogy milyen gyenge pontjaim vannak az életben. A teszttel egy térképet kaptam magamról, így tudom, hogy miken kell fejlesztenem.
Gyakran éreztem az életemben, hogy valami nincs rendben, mert nem úgy mentek a dolgok, viszont nem tudtam, hogy mitől van ez. Most a teszt eredményeként megtudtam ezeket a blokkokat, amik lassították, vagy meggátolták a fejlődésem.

Csont Attila

vállalkozó

Hiteles, fantasztikus! Teljesen magamra ismertem benne és irányba rakott! Sikerült megértenem, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon hasznos volt számomra, mert feltöltött energiával és azonnal máshogy kezdtem viselkedni, cselekedni.

Támba Pál

vállalkozó

Nagyon jól bemutatott az elemzés saját magamnak, valós képet adott rólam. A legjobban annak örültem, hogy a gyengeségeimmel és a hiányosságaimmal is ugyanúgy szembesítettek, mint az erősségeimmel.

L. Adrienn

ügyfélszolgálatos

Tudd meg a részleteket a PersonalGuide®  viselkedéselemzésről, személyiségtesztről!

Add meg a neved és az email címed és mutatunk egy konkrét elemzés mintát, illetve láthatsz néhány videót, amelyekben részletesen elmagyarázom, hogy a PersonalGuide® viselkedéselemzés bizonyos értékei mit is jelentenek valójában. Meg fogod látni, hogy ez tényleg több, mint egy személyiségteszt!

PersonalGuide®  viselkedés csomagok

PersonalGuide

NORMAL
Ft29.824/bruttó
 • PersonalGuide elemzésed PDF formátumban
 • élő videós konzultáció (60 perc) 12.842 Ft értékben
 • AJÁNDÉK – Hozzáférés a támogató videócsomaghoz (23 videó a PersonalGuide elemzés értékeinek általános magyarázatával) 4128 Ft értékben
 • AJÁNDÉK PersonalGuide Club tagság (fejlődési és támogatási lehetőség egy olyan zárt Facebook csoportban, ahol mindenki rendelkezik saját PersonalGuide elemzéssel)

PersonalGuide

LIGHT
Ft18.924/bruttó
 • PersonalGuide elemzésed PDF formátumban
 • AJÁNDÉK PersonalGuide Club tagság (fejlődési és támogatási lehetőség egy olyan zárt Facebook csoportban, ahol mindenki rendelkezik saját PersonalGuide elemzéssel)

Válaszd azt, amelyik számodra jelenleg a legkomfortosabb! Akár az elemzés is hatalmas segítség számodra, ugyanakkor, amennyiben igényled, PersonalGuide szakértőnkkel is átbeszélheted, így a menet közben felmerülő kérdéseket, akár felbukkanó elakadásokat is fel tudjátok közösen oldani.

3 lépés, ami biztosan változik a PersonalGuide elemzés hatására:

 1. Felismered az elakadásod jeleit és túllendülhetsz rajtuk! Gyakran a problémáink, a kiégettségünk kezdetben nem tűnik annyira komolynak, hogy úgy érezzük, azonnali változtatásra van szükség. Aztán, mire elkezdjük komolyan venni, már akkorára nőhetnek, hogy nem tudunk rajta könnyen változtatni. Jobb lenne mielőbb észrevenni ezeket a jeleket, hogy még idejekorán változtatni tudj!

A PersonalGuide® elemzés lézerprecízen azonosítja az esetleges elakadásaidat és azok lehetséges okait!

 1. A felismerést követően szabadulj meg az önkorlátozó gondolataidtól!

Mindannyian különféle viselkedési mintákat hozunk magunkkal. Sok ezek közül nagyon hasznos, segít megküzdeni a problémákkal. Van azonban néhány, amely a jelenlegi élethelyzetedben komoly gondokat okozhat és akár a stressz kiváltó oka is lehet. Ezeket azonban nem könnyű felismerni.

A PersonalGuide® elemzés azonosítja ezeket az önkorlátozó gondolataidat, hogy változtatni tudj rajta!

 1. Ha önmagaddal jóban vagy, tiszta képet kaptál magadról, akkor másokkal is egészen másképp fogunk cselekedni, kommunikálni.

Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy közösségben, – legyen az a család, a baráti kör, a munkahelyi közösség -, a jelenlétünk, viselkedésünk bizony befolyásolja a többieket is. Vajon hogyan befolyásoljuk őket? Vajon pozitívan hatunk másokra?

A PersonalGuide® elemzésben megtalálod a választ erre is!

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

Mennyi időt fordíts rá?

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 48 órán belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ki értékeli ki az anyagodat?

A kérdéssor elemzését egy általunk kifejlesztett szoftver végzi el, amit Kaszás Péter viselkedéselemzési szakértő személyesen ellenőriz.

Ha csak az elemzést rendelted meg, kérhetsz utólag szakértői segítséget?

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garancia

A PersonalGuide® viselkedéselemzéssel nem kockáztatsz. A PersonalGuide® viselkedéselemzés célja, hogy segítsen szembenézned önmagaddal. 7 év fejlesztéssel és 3000+ elvégzett viselkedéselemzéssel a hátunk mögött, hiszünk abban, hogy az eredményed segíti a szembenézésed és a fejlődésed. Amennyiben az elemzéshez kapcsolódó személyes konzultáció után úgy érzed, hogy mégsem kaptál valós tükröt, visszafizetjük mind a PersonalGuide® viselkedéselemzés, mind pedig a kapcsolódó konzultáció díját!

Nem ma kezdtük

A PersonalGuide® viselkedéselemzés rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 15 évnyi tapasztalatunk és több mint 3000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

Követhető fejlődés:

A PersonalGuide® viselkedéselemzés alkalmas arra, hogy általa követni tudd a személyes fejlődésed. 

Teljes diszkréció

Az elemzéseket fokozott adatvédelmi elvek szerint, bizalmasan kezeljük! Ezt csináljuk 15 éve. 

Tárgyilagos elemzés

A PersonalGuide® viselkedéselemzési kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig Kaszás Péter személyesen ellenőrzi.

Egyedülálló részletezés

A PersonalGuide® viselkedéselemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.

A PersonalGuide alkalmazásával szembenézel saját magaddal, megérted a saját működésed, reakcióid, sikereid és kudarcaid okait, így pozitív irányú változtatásokat tudsz elindítani, melyekhez cselekvési tervet is kapsz.

Csatlakozz Te is a
PersonalGuide Channel-hez!