fbpx

Dr. Szabó Kinga

pszichológus, coach és tréner

Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Alkalmazott Pszichológia Intézet adjunktusa

Szabó Kinga vagyok és szerintem a tanulás egy végtelen folyamat. Én személy szerint folyamatosan tanulok minden egyes klienstől, csapattól akikkel foglalkozom, hiszen nincs egyforma személy, egyforma helyzet, egyforma csoport…s ez ettől szép. Új kihívások, új lehetőségek. Az évek folyamán leginkább a kreativitás az, ami foglalkoztatott. Több kutatásom alapján is elmondhatom, hogy a kreatív potenciál mindenkiben benne van, csak meg találni a módját, hogy megmutatkozzon. Ebben is segítségedre lehetek.

Úgy gondolom, a fejlődésünk nagymértékben az elhatározáson, a kitartáson és az akaraton múlik, a kulcsa megtalálni a számodra megfelelő utat. Ha elakadtál, nem tudod merre tovább, vagy egyszerűen fejlődni akarsz, keress bátran. TE tudod a választ, a hogyant, én “csak” ott leszek és támogatlak, együtt dolgozva megtaláljuk, a válaszokat a kérdéseidre

„Valamire megtanítani nehéz az embert; rávezetni, hogy magában találja meg – több célra visz” (Galileo Galilei)

Foglald le a konzultációdat Kingához!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!