fbpx

Dr. Domokos Katalin

jogász, life,- karrier,- és business coach

  1. óta támogatom a hozzám forduló édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek.

Egyéni konzultáción, csoportos coaching alkalmakon, workshopokon, online tanfolyamokon segítem ügyfeleimet a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásában elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtése terén.

A Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák támogató csoportját.

Örülök, hogy csatlakozhattam a PersonalGuide szakértői csapatához, hiszen ügyfeleim visszajelzése és saját tapasztalatom szerint is olyan tükröt tart az elemzés, ami sokszor zsigereinkig hatol, nagy felismerésekhez vezet és segít az önmagunkkal szembenézésben. Kérdés: te is készen állsz arra, hogy szembenézz önmagaddal?  Ha igen, akkor vágjunk bele együtt!

Foglald le a konzultációdat Katához!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!