fbpx

Váróczi Aranka

egyéni és párkapcsolati coach, keresztény szemléletű coach

Szeretettel köszöntelek! Váróczi Aranka vagyok, útitárs coach.

Egyéni és párkapcsolati életeket kísérek és támogatok útjukon, azért, hogy eljussanak ahhoz a békés, boldog, kiteljesedett élethez, amelyre igazán vágynak.

Keresztény szemléletem, identitásom és értékrendem utat nyit mindazok számára is, akik válaszokat keresnek hitéleti kérdésekben.

Coachként és PersonalGuide viselkedéselemzőként is az a legszebb reményem, hogy akik szembenéznek önmagukkal és elindulnak a változás útján, személyes és családi életükben, közvetlen környezetükben és társas kapcsolataikban egyaránt, pozitív változást indítanak el. 

Megoldásközpontú beszélgetéseink alkalmával a problémák részletes elemzése helyett a célok és lehetséges megoldások kapnak főszerepet. Azon az úton megyünk, amely a Te egyéni megoldásaid felé vezetnek, hogy eljuss a megálmodott,  vágyott jövődhöz.

Ha már itt vagy, azt jelenti ott állsz a startvonalnál. 

Ha a PersonalGuide elemzés is birtokodban van, akkor már a startpisztoly is eldörrent. 

Nos, indulhatunk? Én készen állok Veled menni. 

Útitársad leszek ezen az úton. Az edződ, aki látja Benned a lehetőséget és kihozza a Benned rejlő képességeket, a legjobb formádat, hogy eljuss a célig. Képes vagy rá! 

Keress bátran, ha engem választasz útitársnak. 

Foglald le a konzultációdat Arankához!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!