fbpx

Veress Anita

a gyereknevelés és családi kapcsolatok szakértője, coach, AnyaMentor.

Legtöbbször gyermeket tervezőkkel, családokkal, édesanyákkal beszélgetek. Ilyenkor jellemzően a női élet, a nőként való kiteljesedés a téma. Segítek tisztán látni különböző szerepeitek megélésében. A család és munka, vagy gyakran a vállalkozás egyensúlyának kialakítása komoly kihívás. Céljaitok és megoldásaitok keresésében vagyok gondolkodó partner.

Együtt, beszélgetve, hangosan kimondva haladunk. Továbblendítő, elgondolkodtató kérdésekkel kísérlek. A bátorító, ítéletmentes közegben gyakran más “kameraállásból” is megnyilvánul a probléma. Így a helyzet, amiben éppen vagy, akár egészen újrastrukturálva megoldhatóvá válik. A legnagyobb elakadásból is ki tudjuk hozni az előremozdulást. Azt, amire most még nincs rálátásod, amire nem is gondolnál, rivaldafényt kap.

Hiszek abban, hogy a kérdéseidre a válasz benned van.  A problémáidra a megoldás a te magad vagy. Sőt, minden képességed is adott ahhoz, hogy előrelépj. 

A PersonalGuide elemzés egy üzenet magadtól neked. A legjobb alap ahhoz, hogy kerülőutak nélkül, azonnal a legfontosabbal foglalkozz. Egyenes út, hogy azonnal az életedet leginkább meghatározó kérdésekről beszéljünk.

 Mindannyiunk viselkedésében megvannak azok a rutinok, amikre magabiztosan támaszkodhatunk, az erősségeink, és azok a kritikus pontok is, amik az életünk nehézségeit okozzák. Ezek többségén tudatosan változtathatunk, ha szembe merünk velük nézni őszintén és nyitottan. Akkor megláthatjuk a működésüket és stratégiát alakíthatunk ki a fejlődésre.

 Erre invitállak téged is, nézz szembe önmagaddal és haladd meg magad!

Foglald le a konzultációdat Anitához!

Konzultációink minden esetben a személyre szabott PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedre épülnek. Ha még nincs Neked, akkor szerezd be most!