fbpx

PersonalGuide®

önismereti viselkedéselemzés, személyiségteszt

Ismerd fel és használd ki teljes potenciálodat a PersonalGuide segítségével, amely egyedi útmutatást kínál az életed pozitív irányú átalakításához, gyorsan és hatékonyan.

“A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

Ez a teszt egy olyan eszköz, ami megmutatja a személyiségjegyeidet, a preferenciáidat, az erősségeidet és a fejlesztendő területeidet. Épp ezért lehet félelmetes, mert megmutatja mindazt, amitől talán félsz, hogy milyen is vagy.

A PersonalGuide® 236 kérdés megválaszolása alapján több tucat jellemzőt vizsgál. Egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelést kapsz a viselkedésed rejtett automatizmusairól egy cselekvési tervvel együtt.
Az elemzés segítségével egy soha nem látott szemszögből látsz rá magadra!
Válaszokat és iránymutatást kapsz a működéseddel kapcsolatban.

18+ év

tapasztalat

l

12+ év

fejlesztés

i

180+

cselekvési javaslat

h

6000+

elvégzett elemzés alapján

h

100%

személyre szabott szöveges értékelés

Neked való a PersonalGuide® elemzés, ha…

 

Szeretnéd fejleszteni önmagad

Megromlott a párkapcsolatod

Tudni akarod, mi a gyengeséged

Tudni akarod, mi az erősséged

Karrierváltásban vagy

Szeretnél jó vezető lenni

Élethelyzeti döntés előtt állsz

Konfliktusaid vannak

Meg szeretnéd valósítani a céljaid

Fejlesztenéd az önértékelésed

Objektív tükröt szeretnél kapni magadról

Jobb emberi kapcsolatokra vágysz

Akik már megtapasztalták a PersonalGuide® 

elemzés erejét:

“A PersonalGuide elemzése felbecsülhetetlen értékű befektetés a jövőmbe. A részletes és személyre szabott elemzés olyan új perspektívákat nyitott meg előttem, amelyek teljesen megváltoztatták, hogyan látom magam és a körülöttem lévő világot. Ez a teszt nem csak felismertette velem a rejtett képességeimet, hanem konkrét lépéseket is javasolt, hogy hogyan érhetem el a legtöbbet magamban és a karrieremben. Mindenkinek ajánlom, aki komolyan veszi a személyes fejlődést.”

“Nem hittem volna, hogy egy online elemzés ennyire mélyreható és hasznos lehet. A PersonalGuide elemzése mindent elmondott rólam, amit tudnom kell a fejlődésem érdekében. Megdöbbentően pontos és részletes, tele hasznos tanácsokkal és útmutatóval a személyes és szakmai fejlődéshez. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné jobban megismerni önmagát és maximalizálni a potenciálját. Ez egy igazi életváltó élmény!”

“Ez a teszt valóban megváltoztatta, ahogyan önmagamra és a környezetemre tekintek. A PersonalGuide elemzése pontosan rávilágított arra, milyen területeken kell fejlesztenem magam, és hogyan kommunikáljak hatékonyabban a kollégáimmal. Az eredmények tükrében már sokkal hatékonyabb vagyok a munkahelyemen.”

Nagy László

HR vezető

“Amióta a PersonalGuide elemzést kitöltöttem, teljesen megváltozott az életem. A teszt eredményei olyan pontosan és éleslátóan tárják fel a személyiségem mélyebb rétegeit, hogy ezek alapján tudatosabban tudok döntéseket hozni mind a magánéletemben, mind a karrieremben. Az elemzés részletes és könnyen érthető, így könnyű volt a javaslatokat a mindennapokba integrálni. Ez egy valódi útmutató a sikerhez!”

“A PersonalGuide elemzése egyszerűen lenyűgöző. Olyan részleteket tárt fel a személyiségemről, amelyekre sosem gondoltam volna, de most már látom, hogy mennyire fontosak. Ez a teszt segített abban, hogy jobban megérthessem magam és azokat az apró dolgokat, amelyek igazán számítanak. Azóta sokkal összeszedettebben és céltudatosabban dolgozom.”

Kovács Péter

projektmenedzser

“A PersonalGuide elemzésétől kezdve jobban értem magam és a környezetemet. Minden egyes pontja az elemzésnek egy-egy új felfedezést jelentett számomra. Most már tudom, mire kell összpontosítanom a fejlődésem érdekében, és ez már most pozitív változásokat hozott az életemben.”

Varga Anita

vállalkozó

“A PersonalGuide elemzés egy igazi szemnyitó volt számomra. Részletesen és pontosan feltárta azokat a területeket, ahol fejlődnöm kell, és segített megérteni, hogyan hatok másokra. Az elemzés után sokkal magabiztosabb és céltudatosabb lettem, és már látom a változásokat a munkámban és a személyes kapcsolataimban. Ez a teszt egy olyan befektetés, ami minden fillért megér!”

“Amióta kitöltöttem a PersonalGuide tesztjét, sokkal magabiztosabb vagyok a döntéseimben. A teszt tisztán és érthetően mutatta be a személyes erősségeimet és fejlesztendő területeimet, aminek köszönhetően tudatosabban tudom irányítani a karrieremet.”

Szabó Eszter

marketing szakértő

“Amikor én és a férjem, Gábor eldöntöttük, hogy mindketten kitöltjük a PersonalGuide tesztet, nem gondoltuk, hogy ennyire hatásos lesz. Az elemzés nemcsak a saját erősségeinket és fejlesztendő területeinket tárta fel, hanem segített jobban megértenünk egymást is. Az eredményeknek köszönhetően most már tudatosabban kommunikálunk, és sokkal harmonikusabb a kapcsolatunk.”

Nagy Krisztina, grafikus és Nagy Gábor, mérnök

“Mi, házaspárként döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk a PersonalGuide tesztet, és azt kell mondanom, hogy mindkettőnk számára rendkívül felvilágosító volt. Én, Zsuzsa, sok új dolgot tanultam magamról, amik segítenek a munkahelyi kapcsolataimban, míg férjem, Péter, új ötleteket kapott a személyes fejlődéséhez. Ez a közös tapasztalat még közelebb hozott minket egymáshoz.”

Szőke Zsuzsanna, tanácsadó és Szőke Péter, ügyvéd

“Évek óta éreztem, hogy valami hiányzik a karrieremben. Mint közgazdász sok különböző területen dolgoztam, de sosem találtam meg azt az igazi szenvedélyt vagy motivációt, ami reggelente boldogan kelt volna fel. Amikor a barátom javasolta a PersonalGuide teszt kitöltését, kíváncsiságból elvégeztem, nem számítva komoly eredményre. Az elemzés azonban valóban felnyitotta a szememet. Részletesen és pontosan mutatta be a személyes erősségeimet, különösen az empátia és a kommunikációs készségeim terén, amiket korábban nem igazán vettem figyelembe.”

“Ez inspirált arra, hogy elkezdjek gondolkodni egy karrierváltáson, valami olyan irányba, ahol jobban kihasználhatom ezeket a képességeimet. A teszt eredményei alapján döntöttem úgy, hogy a HR területén próbálkozom, hiszen ott nagyobb hangsúlyt kapnak az emberi kapcsolatok és a kommunikáció. A váltás nem volt egyszerű, sok új ismeretet kellett elsajátítanom, de most, egy évvel később, boldogan mondhatom, hogy a legjobb döntést hoztam. Jelenleg egy multinacionális vállalatnál dolgozom HR tanácsadóként, és minden nap izgalommal és örömmel tölt el a munkám.”

“A PersonalGuide teszt nem csak a karrierváltásomhoz adott lökést, de segített abban is, hogy jobban megismerjem magam, és megtaláljam azt a területet, ahol igazán kiteljesedhetek. Mindenkinek ajánlom, aki karrierváltáson gondolkodik, vagy egyszerűen csak szeretne mélyebb betekintést nyerni a személyes képességeibe és lehetőségeibe.”

Balogh Dániel

HR tanácsadó, korábban közgazdász

“Miután több mint egy évtizedet töltöttem egy nagy teljesítményelvárású munkakörben, teljesen kiégettnek éreztem magam. Minden nap egyfajta küzdelem volt, és úgy éreztem, elvesztettem a motivációmat és a céltudatosságomat. Amikor a barátom javasolta a PersonalGuide tesztet, kezdetben szkeptikus voltam, de úgy döntöttem, nincs mit veszítenem.”

“Az elemzés eredményei megdöbbentően pontosak voltak. Részletesen bemutatta, hogyan hatottak rám a munkahelyi stresszfaktorok, és felhívta a figyelmemet azokra a személyes erősségeimre és érdeklődési területeimre, amelyeket eddig talán nem is vettem figyelembe. Megvilágította számomra, hogy a munkahelyi kiégés részben abból adódik, hogy nem azokkal a tevékenységekkel töltöm az időmet, amik igazán érdekelnek vagy amelyekben igazán jó vagyok.”

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel? Esetleg változtatnál valamin?

Akár elégedett vagy, akár nem a PersonalGuide® teszt választ ad arra, hogyan fejlesztheted tovább képességeidet, és milyen lépéseket tehetsz meg a személyes és szakmai életben való előrehaladás érdekében.

Így néz ki egy PersonalGuide elemzés kiterítve ->

 

PersonalGuide®  viselkedéselemzés csomagok

 

Válaszd azt, amelyik számodra jelenleg a legkomfortosabb! Akár az elemzés is hatalmas segítség számodra, ugyanakkor, amennyiben igényled, PersonalGuide szakértőnkkel is átbeszélheted, így a menet közben felmerülő kérdéseket, akár felbukkanó elakadásokat is fel tudjátok közösen oldani.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

Mennyi időt fordíts rá?

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 2 munkanapon belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ha csak az elemzést rendelted meg, kérhetsz utólag szakértői segítséget?

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garancia

A PersonalGuide® viselkedéselemzéssel nem kockáztatsz. A PersonalGuide® viselkedéselemzés célja, hogy segítsen szembenézned önmagaddal. 12 év fejlesztéssel és 6000+ elvégzett viselkedéselemzéssel a hátunk mögött, hiszünk abban, hogy az eredményed segíti a szembenézésed és a fejlődésed. Amennyiben az elemzéshez kapcsolódó személyes konzultáció után úgy érzed, hogy mégsem kaptál valós tükröt, visszafizetjük mind a PersonalGuide® viselkedéselemzés, mind pedig a kapcsolódó konzultáció díját!

Nem ma kezdtük

A PersonalGuide® viselkedéselemzés rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 18 évnyi tapasztalatunk és több mint 6000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

Követhető fejlődés:

A PersonalGuide® viselkedéselemzés mérhetővé teszi a fejlődésed. 

Teljes diszkréció

Az elemzéseket fokozott adatvédelmi elvek szerint, bizalmasan kezeljük!

Tárgyilagos elemzés

A PersonalGuide® viselkedéselemzési kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig szakértőink ellenőrzik.

Egyedülálló részletezés

A PersonalGuide® viselkedéselemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.

A PersonalGuide alkalmazásával szembenézel saját magaddal, megérted a saját működésed, reakcióid, sikereid és kudarcaid okait, így pozitív irányú változtatásokat tudsz elindítani, melyekhez cselekvési tervet is kapsz.