fbpx

A PersonalGuide célkitűzése,

hogy kézzel fogható változást segítsen elő a hozzánk fordulók életében. Ennek a változásnak az elindításához az egyik legjobb eszköz a PersonalGuide elemzés! Szakértői csapatunk pontosan ebben fog Téged támogatni!

A képen a PersonalGuide Szakértői Csapatának egy részét láthatod, balról jobbra: Kozák-Ágó Szilvia, Kaszás Péter, Jeckel Eszter, Mógor Krisztina, Veress Anita.

Ismerd meg szakértőinket – akik Téged is segíteni fognak:

Jeckel Eszter

coach

Pedagógusként végeztem, majd coaching és business coach témában szereztem másodfokú diplomát. Több, mint 10 év önismereti, csoportvezetői tapasztalat és több 100 óra csoportmunka áll már mögöttem. Ismerhetsz a Coach-mesék című könyv szerzőjeként is. Fő területeim a munka-magánélet egyensúly, a kiégés, vezetői kompetenciák. Kérdezz tőlem bátran ezekben a témákban!

Dayfly Kriszti

édesanya-lelkesítő, PCC megoldásfókuszú coach

Felnőttképző, kommunikációs szakember, megoldásfókuszú coach vagyok. A család és a lélek összetett, izgalmas rendszere már egész gyermekkorom óta foglalkoztat. Több ezer coach beszélgetést tartottam, amelyekben alázattal, kíváncsisággal hallgatom ügyfeleimet és kísérem őket a saját céljaik felé. Bízom benne, hogy téged is kísérhetlek majd a céljaid felé vezető úton.

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Diplomámat az ELTE klinikai és egészségpszichológia szakán szereztem. Jelenleg ugyanitt a Pszichológiai Intézet doktori képzésben veszek részt. A doktori iskola keretében kutatom és egyetemi órákat tartok. Végzett coachként magánemberekkel és cégekkel is dolgozom. Cikkeim és előadásaim olyan felületeken jelentek meg, mint például az Üzlet és Pszichológia magazin vagy a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete. Lelki, pszichológiai kérdésekben maximálisan támogatni foglak itt a Channelben.

Kozák-Ágó Szilvia

mozaikcsalád mentor, coach

25 éve foglalkozom emberekkel. Dolgoztam már cégvezetőkkel, vállalkozókkal és munkanélküliekkel egyaránt. Ma már coachként, saját vállalkozásom keretében segítek olyan élethelyzetekben, mint a válás, az újrakezdés, a mozaikcsaládok kihívásai vagy a karrierváltás dilemmái. Ha te is olyan családban élsz, ahol új életet kellett kezdened gyeremekeiddel és az új partnereddel, akkor komoly támogatást tudok nyújtani a számodra ebben az új és ismeretlen helyzetben.

Nagy Andrea

Life, Business & NLP coach, Employee Experience szakértő

A vezetés iránti érdeklődésem csábított a közgazdász pályára. Majd csoportvezetői munkám vitt tovább a valódi hivatásom felé, ahol egyéni és csoportos formában foglalkozom a tudatosság fejlesztésével, célmegvalósítással. 500+ egyéni foglalkozáson és több 100 csoportos résztvevővel szerzett tapasztalataim alapján hiszem, hogy az ember legnagyobb vágya a szabad és őszinte önkifejezés, a kapcsolatok, a munka és a tevékenységei által. Ennek elérésében szeretnélek téged is segíteni.

Lindák Linda

pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

Képzésben lévő pár- és családterapeuta, konfliktuskezelési szaktanácsadó, mesterpedagógus vagyok. Fő területem a párkapcsolati tanácsadás. Több 100 párnak segítettem személyes erősségeik megtalálásában, fejlesztésében, melynek köszönhetően olyan párkapcsolatban élhetnek, amelyben képesek megteremteni azt a boldogságot, elégedettséget, harmóniát, ami egy egész életen át kitart. Kommunikációs, önismereti és házasságra felkészítő tréningeket tartok. Rendszeresen felkérnek szakértői szereplésekre a médiában. Ha párkapcsolati tanácsra van szükséged, bátran fordulj hozzám!

Veress Anita

nevelési szakértő, diplomás coach, business coach

Pedagógiai és neveléstudományi tanulmányaim után coach és business coach diplomákat szereztem. Nemzetközileg elismert EMCC Senior minősítésű coach vagyok. Nevelési szakértőként, majd coachként 8 éve támogatom az anyákat és családokat, hogy megtalálják a számukra működő nevelési módszereket, stabil önbecsülésű, egészséges lelkű gyerekeket neveljenek és harmóniában éljenek. Emellett vállalkozó anyákat támogatok és szervezetfejlesztési projektekben veszek részt. Bízom benne, hogy anyaként téged is támogathatlak majd a PersonalGuide Channelben.

Dr. Szabó Kinga

pszichológus, coach és tréner

Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Alkalmazott Pszichológia Intézet adjunktusa

Szabó Kinga vagyok és szerintem a tanulás egy végtelen folyamat. Én személy szerint folyamatosan tanulok minden egyes klienstől, csapattól akikkel foglalkozom, hiszen nincs egyforma személy, egyforma helyzet, egyforma csoport…s ez ettől szép. Új kihívások, új lehetőségek. Az évek folyamán leginkább a kreativitás az, ami foglalkoztatott. Több kutatásom alapján is elmondhatom, hogy a kreatív potenciál mindenkiben benne van, csak meg találni a módját, hogy megmutatkozzon. Ebben is segítségedre lehetek.

Úgy gondolom, a fejlődésünk nagymértékben az elhatározáson, a kitartáson és az akaraton múlik, a kulcsa megtalálni a számodra megfelelő utat. Ha elakadtál, nem tudod merre tovább, vagy egyszerűen fejlődni akarsz, keress bátran. TE tudod a választ, a hogyant, én “csak” ott leszek és támogatlak, együtt dolgozva megtaláljuk, a válaszokat a kérdéseidre

„Valamire megtanítani nehéz az embert; rávezetni, hogy magában találja meg – több célra visz” (Galileo Galilei)

Kuszka Adrienn

pszichológus, mentálhigiénés szakember

Kuszka Adrienn vagyok, örülök, hogy ide találtál. Hiszem és vallom, hogy mindenkinek megvan a maga segítője.

Mentálhigiénés szakemberként a munkám leginkább a pszichológiai prevenció hitvallásán alapszik. Amikor úgy érzed, hogy a belső egyensúlyt keresed, vissza szeretnél találni Önmagadhoz, jó helyen jársz!

Szakmaiságomban ötvöződik a személyközpontú és holisztikus szemlélet, a pszichológia alaptételei és a spirituális hagyományok. Az általam tanult módszereket integrálva alkalmazom. A közös munka sikerét a segítő kapcsolat biztonságot nyújtó és elfogadó légköre adja. Célom, hogy a mindenkiben ott lévő megoldást felszínre segítsem, hogy a záródó ajtó újra nyílni tudjon. S az élet minotaurusi labirintusából igenis van kiút.

Az élet több mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka. S a benne lévő szeretet lehetősége végtelen.

Ha úgy érzed, segítségre van szüksége, keress bátran!

S. Kenéz Zsanett

mérnök coach

Struktúrákban és folyamatokban gondolkodom. Fontos számomra az ember és nagyon szeretek jót tenni.
Munkám során a munkahelyi “valami nincsen rendben” gondolatokkal foglalkozom, hogy megtudjuk változásra vagy változtatásra van-e szükség, illetve olyan pályakezdőkkel, akiknek dönteni kell egy szakma mellett, de jelenleg tanácstalanok merre tovább.
A PersonalGuide elemzéssel, mint eszközzel, azért szeretek foglalkozni, mert egy üzenet. A válaszaidon keresztül Te üzentél. Az elemzés ebből olvas és következtetéseket rak össze. Ha ezt olvasod, a változásra készen állsz! Segítek Neked, tudatosítani az aktuális állapotot és az elemzés által egy objektív tükörképet adok a jelenről, mellyel a jövőd irányába fordulunk.
 Arra bíztatlak, hogy legyen bátorságod szembenézni a történeteiddel és az ehhez fűződő gondolataiddal. Örömömre szolgál, ha ezen az úton támogathatlak Téged.
 Ha úgy érzed, tudsz, bennem bízni akkor tudok segíteni, keress bizalommal.

Dr. Domokos Katalin

jogász, life, business és karriercoach

2016 óta dolgozom elsősorban női ügyfelekkel azon, hogy egyensúlyba hozzák életszerepeiket és elérjék kitűzött személyes és karriercéljaikat gyermekeik mellett is. Szakterületem elsősorban a célállítás és szokásrögzítés, időmenedzsment és hatékonyságnövelés, valamint a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése. Számos tervező, célállító workshopot tartottam az elmúlt években és egyéni valamint csoportos coaching folyamatban is támogatom ügyfeleimet, miközben céljaik megvalósításán dolgoznak. Emellett online klubot vezetek és online kurzusokkal segítem a hozzám fordulókat. Fordulj bizalommal hozzám te is! 🙂

Palich Gabriella

felnőttkori tanulás, az újrakezdés és a karrierváltás szakértője,
educoach és felnőttképzési tanácsadó

Több mint 30 éve dolgozom fejlesztő és segítő területeken.

Támogattam, igazgattam vezetőket és óvodásokat egyaránt, fejlesztettem felnőttképzési rendszereket, képzéseket és közigazgatási szervezeteket is. Rendületlenül hiszek a fejlődésben, a tanulásban, az egymás
támogatásában és az emberi jóságban.

PersonalGuide szakértőként és coachként az a legfőbb célom, hogy megtaláld a saját eszközeidet, hogy felfedezd a benned szunnyadó erőt, mindazt, ami segít a céljaid elérésében, megvalósításában.

Fordulhatsz hozzám, ha úgy érzed, segítségre van szükséged a tanulással, karriereddel kapcsolatos céljaid kialakításában, megvalósításában, ha jó lenne valami mást csinálni, újratervezni, de még nem igazán tudod, hogy merre indulj vagy hogyan is fogj hozzá a megvalósításhoz.

Ádány Tímea

megoldásfókuszú life és business coach

Ádány Timi vagyok, megoldásfókuszú life és business coach, állatasszisztált szakember

Célom, hogy hozzám érkezők számára szégyen mentes, “semmi sem ciki” teret hozzak létre, amiben rátalálhatnak erőforrásaikra és kiteljesedhetnek a életük szakértőjeként. Igény szerint a coaching folyamatba bekapcsolódnak különleges kollégáim: a lovaim és terápiás kutyám, akik életre szóló felismerésekhez, azonnal használható eszközökhöz segítenekhozzá, ítélet mentesen.

Megtanítanak jobban kapcsolódni, kommunikálni, vezetni, bizalmat és tiszteletet kiépíteni, ami által jobban működnek párkapcsolatok, családok, csapatok, munkahelyek.

Segíthetek abban, hogy Personal Guide elemzésedet jobban megértsd, a feltárt erősségeidet kamatoztasd, a kockázati faktoraidon, elakadásaidon változtatni tudj.

Szakértőink mindennapos munkájához jelentősen hozzájárul az elemzés…

Azért szeretem az elemzést, mert sok esetben mérhetővé teszi a munkám. Már több ügyféllel tartunk a visszamérésnél, azaz hogy amit együtt végeztünk munkát az ügyféllel, az milyen eredménnyel járt. Ha például valakinek az önbizalma nincs a helyes tartományban, azaz nem tudja jól felmérni, hogy mire képes és mire nem, akkor ez egy jó fejlesztendő terület. 9 hónap vagy 1 év múlva pedig visszamérhetjük, hogy mi is történt ezen a területen. De ez igaz egy kiégésre is.

Az ügyfelek pedig sokszor arról számolnak be, hogy végre valaki látja, hogy mi van bennük, azt amit ők éreznek belül.

Egy elemzést követően együtt nézhetünk rá azokra a területekre, amik ha fejlődnek, akkor a legnagyobb hatással lesznek egy kiegyensúlyozottabb, boldog élet reményében.

Ahol külön szeretem használni a tesztet, az a párkapcsolat. Azonnal megmutatja az ellentéteket, kiugrásokat és hihetetlen aha élményt ad a pároknak, hogy egy teszt elmondja, mit élnek át a párkapcsolatban.

Jeckel Eszter

coach

 … és gyökeres változást hoz azok életében, akik bátrak szembenézni önmagukkal az elemzés segítsége által:

Egy konzultáción elhangzott beszélgetés részlete, melyet engedéllyel teszünk közzé:

„Nem tudom, mi történt itt az elmúlt órában!” – mondta nevetve.
„Úgy érkeztem, hogy kétségbe voltam esve, nem tudtam mit tegyek, de valahogy a beszélgetés során, ahogy több oldalról is megnéztük a helyzetemet, minden újrarendeződött a fejemben és tudom, mit fogok csinálni holnap. Azért mosolygok, mert amennyire kétségbeesett voltam az elején, most akkora magabiztosságot érzek és már várom, hogy holnap nekikezdhessek a változtatásnak!”
Veress Anita

“A személyes fejlődésed akkor kezdődik,
amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

Érj el gyorsabban eredményeket az ügyfeleiddel, tedd mérhetővé a munkád és szerezz további klienseket a PersonalGuide elemzés használatával! Csatlakozz Te is a PersonalGuide Szakértői Csapatához! Részletekért kattints!