fbpx

Rólunk

 Üdvözöllek!

 

Köszöntelek, és egyben gratulálok, hogy nyitott vagy a PersonalGuide megismerésére!

Kaszás Péter vagyok, vezetéspszichológiai szakértő, a PersonalGuide megálmodója.

Mi a PersonalGuide?

Mi a PersonalGuide? Egy komplex viselkedéselemzési módszer, amely a közismert „önismereti tesztekkel” ellentétben nem a kitöltő személyiségét, hanem a viselkedését, a cselekedeteit állítja fókuszba, azokat vizsgálja.

PersonalGuide mögött a viselkedéselemzés terén szerzett tizenöt év tapasztalat és 3000 elvégzett vizsgálat áll. Ennek birtokában kijelenthető, hogy ez az elemzés tárgyilagos képet ad az egyén viselkedéséről és a másokra gyakorolt hatásairól

A PersonalGuide segítségedre lesz abban, hogy jobban megértsd a saját viselkedésed, a pároddal, barátaiddal, családtagjaiddal való kapcsolatodat. Az elemzés alapján megértheted a sikereid és az esetleges kudarcaid, konfliktusaid okait, és azt is látni fogod, hol van szükséged változásra.

A PersonalGuide megteremti a biztos alapot ahhoz, hogy szintet léphess a személyes fejlődésben és a kapcsolataidban egyaránt.

Sok sikert!

“A fejlődéshez szembe kell nézned önmagaddal!”

PersonalGuide elemzés

A PersonalGuide rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 15 évnyi tapasztalatunk és több mint 3000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

A PersonalGuide kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig Kaszás Péter személyesen ellenőrzi.

 PersonalGuide elemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.