fbpx

5 ügyfélszerző eszköz és módszer

Coachoknak és segítő szakembereknek

2024. ÁPRILIS 29. 19.00

Foglald le a helyed a webináriumra egy reggeli kávé áráért!

Ezen az alkalmon mellébeszélés és minden cullang nélkül tudhatod meg, milyen megoldásokat használnak azok a kollégák, akik hátradőlve szerzik ajánlás útján új ügyfeleiket!

Nem elég erős az énmárkád az ügyfélszerzéshez?

Bizonytalan vagy a szolgáltatásaid értékesítése terén coachként? Nehezen megy az "önreklám"?

Bizonytalan vagy, mennyit kérhetsz a szolgáltatásodért coachként?

Nehezen priorizálsz a vállalkozásodban?

Nem elég hatékony a kommunikációd a klienseiddel?

Nehezen szabod meg a saját határaidat a klienseiddel folytatott kapcsolatodban?

Szükséged van szakmai támogatásra a szakmai életedben coachként?

Ha a fentiekkel te is szembesülsz, a webinárium pontosan NEKED szól.

Ki vagyok én, és miért bízz bennem

Jeckel Eszter

Több mint egy évtizedig dolgoztam pedagógusként, majd áttértem a közép- és felsővezetők támogatására. Ügyfeleimet ICF akkreditált, PCC szintű coachként, EMCC senior practitioner szintű szupervízor, mentorként támogattam. Egy évtizede, hogy cégekkel is foglalkozom és támogatom őket önazonos, ember- és megoldásközpontú vezetés kialakításában, bevezetésében és fenntartásában coaching, szupervízor, mediációs és tréning módszerekkel. 2020-tól a PersonalGuide csapatával új vizekre eveztünk és a munkahelyi jóllét programot alakítottunk ki. Ennek alapja a PersonalGuide viselkedésanalízis, mellyel átfogóan, személyes és szervezeti szinten is képesek vagyunk kimutatni azt, hogy egy cég munkatársai mennyire elkötelezettek, milyen a stresszszintjük, milyen fokú kiégettségi szinten vannak, van-e és milyen jövőképük a cégüknél, hogyan hatnak egymásra a kollektívában?

Fontos számomra a megtérülés és így a legfontosabbnak tartom, hogy a wellbeing ne egy kipipált tétel legyen, hanem egy olyan program a cégnél, amivel növekszik az elköteleződés és az ismeret az emberek állapotáról.

Válogass Te is az ajánlatkérők közül, juss el arra a szintre a vállalkozásodban, amire
mindig is vágytál!

 

Foglald le a helyed itt

Add meg az adataidat az alábbi űrlapon, és fizesd ki az 1990Ft összegű jelentkezési díjat, hogy részt vehess a webináriumon! A csatlakozási linket és minden további szükséges információt az e-mail fiókodba küldünk.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik a gombra kattintva?

Egy biztonságos külső fizetési oldalon tudod befizetni a jelentkezés díját. A csatlakozási linket az e-mail címedre fogjuk kiküldeni. A linkre kattintva egyszerűen be tudsz lépni a webináriumra.

Mennyi ideig tart a webinárium?

Maga az előadás 90 perces lesz.

Miért nem ingyenes a webinárium?

Ezen a webináriumon valóban bemutatjuk és átadjuk az 5 ügyfélszerző eszközt. Értékes információt és hasznos lehetőségeket kapsz. Viszont nagyon szeretnénk, ha valóban részt is vennél rajta, ezért egy jelképes összeggel kérünk tőled elköteleződést.

Lesz lehetőség a kérdésekre?

Igen, az előadás során többször megállok, hogy áttekintsük a beérkező kérdéseket. Az előadás után pedig még további kérdésekre lesz lehetőség.