fbpx

Wellbeing teszt

DÍJMENTES WELLBEING ÁLLAPOTFELMÉRŐ TESZT

Ismerd meg a céged jóléti indexét ezzel a gyors ingyenes teszttel!

Milyen mértékben támogatja jelenlegi munkakörnyezeted a dolgozók fizikai, mentális és érzelmi jólétét? Hogyan tehetnéd még inkább számukra támogatóvá és ösztönzővé?

Töltsd ki az ingyenes állapotfelmérő tesztet (mindössze néhány perc) és e-mailben küldjük a részletes kiértékelést, amely segít megérteni:

Kik vagyunk mi?

Több mint egy évtizedig dolgoztam pedagógusként, majd áttértem a közép- és felsővezetők támogatására. Ügyfeleimet ICF akkreditált, PCC szintű coachként, EMCC senior practitioner szintű szupervízor, mentorként támogattam. Egy évtizede, hogy cégekkel is foglalkozom és támogatom őket önazonos, ember- és megoldásközpontú vezetés kialakításában, bevezetésében és fenntartásában coaching, szupervízor, mediációs és tréning módszerekkel. 2020-tól a PersonalGuide csapatával új vizekre eveztünk és a munkahelyi jóllét programot alakítottunk ki. Ennek alapja a PersonalGuide viselkedésanalízis, mellyel átfogóan, személyes és szervezeti szinten is képesek vagyunk kimutatni azt, hogy egy cég munkatársai mennyire elkötelezettek, milyen a stresszszintjük, milyen fokú kiégettségi szinten vannak, van-e és milyen jövőképük a cégüknél, hogyan hatnak egymásra a kollektívában?

Fontos számomra a megtérülés és így a legfontosabbnak tartom, hogy a wellbeing ne egy kipipált tétel legyen, hanem egy olyan program a cégnél, amivel növekszik az elköteleződés és az ismeret az emberek állapotáról.

Tanárként végeztem, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytattam kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatom.

Több könyvet is írtam, többek között olyan nagy sikerű vezetői könyveket, mint a Beosztottból szövetséges, vagy A motivált munkatárs létezik.  

2023-ban megalapítottam a TeamGuide Vezetői Akadémiát, ahol gyakorlati, bullshit-mentes vezetői megoldásokat találsz konkrét hétköznapi helyzetekre élő képzésekkel és vezetői tudástárral.

Évente több száz vezetői viselkedéselemző programot tartok és több tucat szervezetfejlesztési projektet irányítok , továbbá számos konferencián kapok felkérést szakmai előadásra (Freedom Business, Marketing Fesztivál, Értékesítők napja, Polgármesteri Fórum, stb.)

Ismerd meg a munkahelyi jóllét programod eszközeit, rejtett tartalékait és tedd szövetségessé a beosztottaidat!

 

Ingyenes Wellbeing Teszt

Add meg az alábbi adatokat és a Tovább gombbal kezdd el a tesztet!
Az eredményeket a megadott emailcímre küldjük.

Wellbeing Ingyenes Teszt

Gyakran ismételt kérdések:

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

A kérdéssor kitöltését követően 2 munkanapon belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.

Csatlakozz Te is a
PersonalGuide Channel-hez!