fbpx

Célkitűzés és megvalósítás

az életed megváltoztatása karnyújtásnyira van Tőled!
A Változtass az életeden 2022-ben kihívás azért jött létre, hogy valódi megoldásokkal, konkrét eszközökkel, módszerekkel támogatást nyújtson számodra ahhoz, hogy elindulj!
Számolj le a “HA” és a “NEM TUDOM” szavakkal, és változtasd meg,
“HOGYAN” és “AMIKOR”-ra!

A PersonalGuide Szakértői és a Channel Eszköztára ebben fog Téged támogatni, egész évben!

Részt vettél a kihívásban, és ráébredtél, hogy mennyi mindenre vagy képes, mennyi mindennel rendelkezel! Ez fantasztikus!

Mikor szoktál elbizonytalanodni, hol hatnak Rád mások? Ezzel is foglalkoztunk, adtunk hozzá szakértői segítséget.

Mikor fogy el a lendületed? Hogyan éleszd fel újra a motivációd? Ezzel is foglalkoztunk, adtunk hozzá tippeket.

Mikor mondod azt, hogy: “Ennyi, nincs tovább. Se pénz, se idő.”? Ezzel is foglalkoztunk, adtunk hozzá módszereket.

Mikor nem tudod, hogy merre indulj, mi a következő lépés? Ezzel is foglalkoztunk, adtunk hozzá ötleteket.

Most még magasabbra tesszük a lécet!

Mindez csodás, ha egész évben kitart, de élesben derül ki minden! Milyen jó lenne, ha egész évben a szakértőinkhez fordulhatnál, vagy akár olyan tudásanyagot kapnál, olyan módszerekhez férnél hozzá, ami mindig a rendelkezésedre áll? Ha elérhetővé válna egy olyan közösség, ahol Hozzád hasonlóan, mások is kihívásokkal, nehézségekkel küzdenek, de a változásra, megvalósításra törekednek?! 

Ez a PersonalGuide Channel!

Tarts velünk, és érj el tényleges változást az életedben a céljaid megvalósulása által! 

Vedd igénybe az egész éves támogatást, amely a PersonalGuide Channel nyújt számodra!

Rendszeresen elbizonytalanodsz, félbehagyod a megvalósítást?

Itt az ideje, hogy ez megváltozzon! A gyakorlati, hétköznapokba is beépíthető megoldásokra fókuszálunk, hogy az eddigi „elveszettség” érzése helyett konkrét, megfogható lépéseket tudj elsajátítani!

Másokhoz hasonlítgatod magad?

Gyakran tapasztalod azt, hogy mások mennyivel előrébb tartanak? Sikeresebbek nálad, boldogabbnak tűnnek? 

Itt az ideje, hogy ez megváltozzon! Fedezd fel az értékeidet, a Benned lévő erőforrásokat, és azokat az embereket, szakértőket, akik támogatnak, segítenek utadon és a megvalósításban!

Egy cél van, de lenne több is…?!

Érezted már azt, hogy sikerrel jártál, és egy kisebb vagy nagyobb cél teljesült, elértél valamit, amire nagyon vágytál? Hogyan tovább? Mi a következő lépés? Mi jöhet még, mi lehet jobb, teljesebb az életedben?

Itt az ideje, hogy a céljaid kiterjeszd egész életedre, annak minden területére! A Channelben a különböző helyzetek, szakaszok mindegyikére hazai szakértők adnak Neked támogatást!

A PersonalGuide Channel a legkülönfélébb élethelyzetekre nyújt megoldást

Csak hogy néhányat megemlítsünk:

Egyedülállóként megtalálhatod a nagy Ő-t

Az önbecsülésed fejlesztésével sokkal pozitívabb lesz a kisugárzásod, jobban fogsz tetszeni másoknak, és te is bátrabban mersz majd ismerkedni. Az új párkapcsolatod pedig megfelelő módon fogod tudni kezelni ahhoz, hogy harmonikus és hosszú életű legyen.

Meglévő párkapcsolatodat harmonizálhatod, stabilizálhatod

Egy kapcsolat minősége mindig két félen múlik. Azonban meg fogsz lepődni, hogy mekkora pozitív változást lehet elérni akkor, ha legalább az egyik félnek jó az önbecsülése és megfelelő módon tudja kommunikálni saját véleményét és érzéseit. Ha családos vagy, akkor ez ráadásul a gyermeked lelki világának is jót tesz.

Visszanyerheted a munkád és a munkahelyed szeretetét

Nem csak hogy könnyebben kapsz állást, elérheted a magasabb fizetést, előrelépést a ranglétrán, de a kiégéstől megmenekülve vagy azt visszájára fordítva egy olyan munkahelyi közeget teremthetsz magadnak, amelyben imádni fogsz nap mint nap dolgozni.

Rendezheted a kapcsolatod szüleiddel vagy épp gyermekeddel

A családi kapcsolatok sokszor rendkívül bonyolultak tudnak lenni. Míg barátból bármikor találhatsz újakat, sőt még párod is lehet más, addig szüleidet, gyermekeidet nem tudod lecserélni. Ezért ha nem szeretnél rossz viszonyt velük, az egyetlen mód, hogy megfelelő önbecsüléssel áll neki a probléma megoldásának.

Ez csupán csak néhány példa volt a rengeteg élethelyzetből, amelyre a PersonalGuide Channel megoldást adhat a számodra.

Mindazonáltal fontos megjegyeznünk, hogy az önfejlesztés és önbizalom építés egy folyamat. Bárki el tudja sajátítani, de nem megy egyik napról a másikra. Ha nem akarsz cselekedni, ha nem vagy hajlandó energiát tenni a saját fejlődésedbe, akkor mi nem fogunk tudni csodát művelni veled.

Hihetetlen magaslatokba tudunk segíteni eljutni neked. De ehhez mindenképpen szükség van RÁD is!

Gyakorlatorientált eszközkészlet és személyes segítség,

amely cselekvésre ösztönöz, ezáltal valós eredményeket érsz el

PersonalGuide Channel egy önfejlesztés fókuszú folyamatosan fejlődő és bővülő havi előfizetéses csoport.

Videós, hangfelvétel alapú és írásos önbizalom és önbecsülés növelő anyagok

Profi, hazai szakértők privát, intim kérdezési lehetőséggel

Konkrét cselekvési tervek és munkafüzetek

Zárt Facebook csoport támogató közösséggel, motivációval

Széles választék önfejlesztői témákban (párkapcsolat, házasság, szülőség, gyereknevelés, jövőkép, célkitűzés, siker, munka, karrier, vezetői szerep)

A céljaid kitűzése, a motiváció és a megvalóstíás mellett rendbe teheted életed egyéb területeit is

Széles választék:

Az életed minden területéből a legjobbat hozhatod ki:

  • párkapcsolat, házasság,
  • család, szülőség, gyereknevelés,
  • önfejlesztés,
  • munka, karrier,
  • vezetői szerep.

Válogass kedvedre, mint egy svédasztalnál vagy az IKEÁ-ban! Te miben szeretnél fejlődni igazán?

A legtöbb könyv és tudástár megadja ugyan a kellő információkat a fejlődéshez, azonban utána teljesen magára hagyja az embert

Nálunk a tananyagokhoz munkafüzetek és konkrét cselekvési tervek segítenek téged abban, hogy a megszerzett tudást a gyakorlatba is könnyedén át tudd ültetni. Zárt közösségünkben pedig folyamatos támogatást és motivációt kapsz, hogy az úton maradj. Nem beszélve a szakértők támogatásáról…

Külföldi bullshitektől mentes, hazai szakértőktől kérdezhetsz privátban, kik jól ismereik a magyar gondolkodást.

Üres motivációs durrogtatások helyett igazi szakértő  segít téged a gyakorlatban történő átültetésben.

„Meg tudod csinálni! Haladj előre! Képes vagy rá!” – Az ezekhez hasonló motivációs szövegek csak pillanatnyi lendületet adnak, és hatásuk nagyon gyorsan elmúlikItt pontos útmutatásokat kapsz, amelyekkel valódi és hosszan tartó eredményeket érhetsz el. Ha pedig bárhol megakadsz, teljesen privát felületen teheted fel legintimebb kérdéseidet vagy kérhetsz visszajelzést az aktuális állapotodra magyar szakértőktől, akik a magyar emberek gondolkodásmódján “nevelkedtek”. Olyan mintha részt vennél egy halom mini-tanácsadáson, -coachingon, -terápián mindenféle extra költség nélkül. Hogy hangzik?

Mi fogunk támogatni Téged!

Nem felkapott “celeb pszichológusok” hanem valódi klienskörrel rendelkező szakemberek

A PersonalGuide Channelhez csak olyan szakértők csatlakozhatnak, akikben maximálisan megbízhatsz, szolgáltatásaikért garanciát vállalunk.

Ezek a szakértők már bizonyítottak a saját szakterületükön, mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek, rengeteg hozzád hasonló emberrel dolgoztak már együtt.

Kaszás Péter

vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide és a PersonalGuide alapítója

Közel 20 éve foglalkozom pszichológiával. Tanárként végeztem, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytattam kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatom. 2011 óta fejlesztünk csapatommal egy viselkedéselemző rendszert, amelyet több, mint 5000 ember alkalmazott már sikerrel. 3 könyvem több, mint 6000 példányszámban került már eladásra. Rendszeresen hívnak meg előadásokra, rádió interjúkra, cikkeim jelentek meg az Üzlet és pszichológia c. magazinban.

A PersonalGuide Chanellel célul tűztem ki, hogy segítsek elindulni a fejlődési úton és hidat teremtsek a lelki problémával, elakadásokkal küzdők és a segítő szakemberek között.

Jeckel Eszter

Jeckel Eszter

coach

Pedagógusként végeztem, majd coaching és business coach témában szereztem másodfokú diplomát. Több, mint 10 év önismereti, csoportvezetői tapasztalat és több 100 óra csoportmunka áll már mögöttem. Ismerhetsz a Coach-mesék című könyv szerzőjeként is. Fő területeim a munka-magánélet egyensúly, a kiégés, vezetői kompetenciák. Kérdezz tőlem bátran ezekben a témákban!

A PersonalGuide Chanellel célul tűztem ki, hogy segítsek elindulni a fejlődési úton és hidat teremtsek a lelki problémával, elakadásokkal küzdők és a segítő szakemberek között.

Dr. Domokos Katalin

Dr. Domokos Katalin

jogász, life, business és karriercoach

2016 óta dolgozom elsősorban női ügyfelekkel azon, hogy egyensúlyba hozzák életszerepeiket és elérjék kitűzött személyes és karriercéljaikat gyermekeik mellett is. Szakterületem elsősorban a célállítás és szokásrögzítés, időmenedzsment és hatékonyságnövelés, valamint a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése. Számos tervező, célállító workshopot tartottam az elmúlt években és egyéni valamint csoportos coaching folyamatban is támogatom ügyfeleimet, miközben céljaik megvalósításán dolgoznak. Emellett online klubot vezetek és online kurzusokkal segítem a hozzám fordulókat. Fordulj bizalommal hozzám te is! 🙂

Parák András

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Diplomámat az ELTE klinikai és egészségpszichológia szakán szereztem. Jelenleg ugyanitt a Pszichológiai Intézet doktori képzésben veszek részt. A doktori iskola keretében kutatom és egyetemi órákat tartok. Végzett coachként magánemberekkel és cégekkel is dolgozom. Cikkeim és előadásaim olyan felületeken jelentek meg, mint például az Üzlet és Pszichológia magazin vagy a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete. Lelki, pszichológiai kérdésekben maximálisan támogatni foglak itt a Channelben.

A PersonalGuide Channel szakértői csapatának eddigi eredményei:

éves tapasztalatok az önfejlesztés és pszichológia területein

viselkedéseemzés

óra személyes konzultáció összesítve

fős önfejlesztői Facebook csoport

Egy támogató közösség tagja lehetsz, ahol folyamatos motivációt kapsz nem csak tőlünk

Egyedül minden sokkal nehezebb, ezt bizonyára te magad iss megtapasztaltad már.

Zárt Facebook csoportunk tagjai valódi közösséget alkotnak. Hidd el, nem te vagy az egyetlen, aki ebben a helyzetben van és önbizalommal kapcsolatos kihívásokkal küzd. Közösségünk tagjai hozzád hasonló emberek, ugyanolyan problémákkal mint te.

Extra motivációt nyújt az, hogy láthatod, vannak sorstársaid, akik ugyanolyan élethelyeztekben rekedtek, de igyekeznek tenni, és folyamatosan haladnak előre.

Ebből rengeteg energiát meríthetsz a továbbhaladáshoz.

A Célkitűzés héten velük találkozhattál, ám a Channelben a teljes csapat tudástára elérhetővé válik számodra!

A szakértők rendszeres oktatásai, folyamatos jelenlétük, a belső felületre felkerülő újabb anyagokról szóló értesítők, valamint az időről időre megjelenő motiváló posztok mindig-mind támogatnak téged fejlődésed útján.

Néhány őszinte vélemény azoktól, akik mér élik a PersonalGuide nyújtotta életet.
Több, mint 100-an vagyunk már!

Mire számíthatsz, ha velünk tartassz?

Minden nap gyakorlatok, feladatok

Megvalósítható, átgondolható lépésekkel, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk

Motiváló közösség

A szakértőink ennek a témának is képviselői, plusz mindig számítunk egymásra, így Rád is.

Kifejezetten egy témát veszünk nagító alá

PersonalGuide szakértőink több évtizedes tapasztalataikat fogják megosztani.

Fogalmazd meg jól céljaid, és valósítsd meg őket az alábbi csomag segítségével.
A Célkitűzés Mesterkurzus tartalma:

Lépj a megvalósítás útjára a PersonalGuide segítségével!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A PersonalGuide Célkitűzés ajánlata 2022.01.10-ig érhető el!

 GYIK:

Hogyan tudok fizetni?

Mivel ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Félek a bankkártyás fizetéstől. Biztonságos?

Nem kell aggódnod. Abszolút biztonságos. Több oldalról megközelítve is.
A bankkártyád adatai nem kerülnek eltárolásra oldalon, így mi azokhoz nem férhetünk hozzá.
Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak, a Simple Pay-nek. (Erről a böngésződ címsorában található “https” kifejezés és a kis lakat tanúskodik.)
A Simple Pay fizetési lehetőséget Magyarország egyik legismertebb bankja, az OTP szolgáltatja, akik felé egyébként egy sor követelménynek meg kellett felelnünk ahhoz, hogy igénybe vehessük szolgáltatásukat. Minden fizetésről fog érkezni e-mail tőlük.
Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés után egy emailben elküldjük neked a belépési azonosítódat és a jelszavadat. Ezután azonnal be tudsz lépni a rendszerbe és rögtön nézheted is az anyagokat.

Mivel az első havidíj ún. kártyaregisztrációs fizetés, ezért az OTP Simple havonta automatikusan levonja a kártyádról a havidíjat. Az előfizetésed természetesen bármikor le tudod mondani.

Mi van, ha mégsem tetszik majd a PG Channel?

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ez ne történhessen meg, előfordul az ilyen, hiszen mi sem vagyunk tökéletesek 🙂 Ebben az esetben csak le kell mondanod az előfizetésedet. Az aktuális ciklus végéig még hozzá férsz minden anyaghoz. A következő havidíj már nem kerül levonásra.

Meddig tart az előfizetésem?

Az előfizetésed az utolsó fizetett havidíjad dátumától számított 30 nap.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod a megrendeléskor küldött emailben található linkkel vagy a rendszer belső felületén.

Van lehetőségem váltani az előfizetéses csomagok között?

Az előfizetői csomagok között csak „felfelé” tudsz váltani. 

Ha lemondom, később tudok újra csatlakozni?

Tudsz újra csatlakozni, de nem bármikor. A PersonalGuide Channel csak bizonyos időközönként nyitja ki kapuit. Ezen kívül pedig elképzelhető, hogy később emelkedni fognak az árak, így pedig csak egy drágább havidíjon fogsz tudni újra csatlakozni. Amíg az előfizetésed tart, védve vagy ettől az áremelkedéstől.

Tudk segítséget kérni, ha technikai problémám adódik?

Természetesen. Ha bármilyen elakadásod, kérdésed lenne, akkor írj nekünk bátran a personalguide@teamguide.hu e-mail címre.

Hogyan tudok csatlakozni a zárt Facebook csoporthoz?

A megrendelést követő visszaigazoló emailben megtalálod a zárt FB csoport linkjét. Ott add meg azt az emailcímet, amelyikkel regisztráltál, majd munkatársaink jóváhagyják a jelentkezésed.

Maradt benned esetleg benned bármi kérdés, amit nem sikerült megválaszolnunk az oldalon? Írj nekünk a personalguide@teamguide.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszoljuk kérdésedet.