fbpx
Alakítsd ki a vágyott életed a PersonalGuide Channel segítségével a saját ritmusodban!
A PersonalGuide Channel egy egyedülálló önfejlesztő csatorna, ahol a folyamatosan bővülő szakértői tudásanyagokkal könnyen megoldást találsz a kihívásaidra és fejlődni tudsz!
A PersonalGuide Channel-ben több, személyiségfejlesztésben és vezetőképzésben jártas szakértő tudását érheted el bármikor, bárhol, kényelmesen, akár a kanapédról is.

Neked való a PersonalGuide Channel?

R

Igen, ha szeretnéd jobban megismerni önmagad és szeretnél fejlődni.

Igen, ha olyan vagy, aki hiteles szakértőktől szeret tanulni.

Igen, ha szereted, hogy bármikor hozzáférhetsz tudásanyagokhoz és akár közvetlenül felveheted a kapcsolatot a szakértőkkel.

Igen, ha megoldásközpontú fejlődést szeretnél, amit azonnal a gyakorlatban is alkalmazni tudsz.

Q

Nem, ha nem engedhetsz meg magadnak havi 3-4000 Ft-ot, mert éppen a túlélésed a tét.

Nem, ha csak egy újabb önfejlesztő cuccként tekintesz rá, amit “felteszel a polcra” és nem hasznosítod.

Milyen területeken segít Neked a PersonalGuide Channel?

Önismeret, önbecsülés

Ebbe a témakörbe olyan tudásanyagokat töltünk fel folyamatosan, amelyek segítenek helyre tenni az önbizalmadat, az önbecsülésed.  

Az itt elérhető tudásanyagok által jobban megismered a saját működésed, megérted a viselkedésed ok-okozati összefüggéseit, rengeteg felismerésed lesz másokkal kapcsolatban.  

Párkapcsolat, házasság

Ennek a témakörnek a tudásanyagai azt célt szolgálják, a párkapcsolatodban megtaláld a harmóniát, felismerd az esetleges problémák okait, tudd, hogy miként kommunikálj és felkészülj olyan párkapcsolati élethelyzetekre, amelyek sok buktatót rejtenek magukban!  

A párkapcsolati kommunikációtól kezdve, a mozaikcsaládok tipikus dilemmáin keresztül, a szexualitásig szinte minden témát érintenek a havonta bővülő tudásanyagok.  

Jövőkép, célkitűzés, siker

Ezt a témakört azok fogják szeretni, akik sikeresek szeretnének lenni, akik haladni akarnak a céljaik felé.  

Itt konkrét gyakorlati módszereket, működő iránymutatást kapsz azzal kapcsolatban, hogy hatékonyan tudj haladni a céljaid felé, hogy meg tudd tervezni az életed, hogy értsd a sikerhez vezető lépéseket, hogy ki tudd alakítani a megfelelő szokásokat. 

Szülőség, gyereknevelés

Ennek a témakörnek a tudásanyagai azt a célt szolgálják, hogy szülőként önazonos lehess, valamint a családi kapcsolataid (anya-apa, gyermek-szülő) harmonikusan alakuljanak.

A szülőség minden pillanatban megoldandó helyzeteket teremt, ahogy a gyermek növekszik. Ezekre a helyzetekre is megtalálod a válaszokat ebben a témakörben.

Munka, karrier

Ebben a témakörben elsősorban a munkahelyi, a karrierrel kapcsolatos élethelyzetekre fókuszálunk.  

Megoldásokat találsz a munkatársakkal való együttműködésed fejlesztésére, a kiégés elkerülésére, vagy akár a karrierváltás során felmerülő kihívások kezelésére is. 

Vezetői szerep

Ennek a témakörnek a középpontjában a vezetői szereppel kapcsolatos kihívások állnak.  

A havonta bővülő tudásanyagokkal olyan kérdésekre adunk gyakorlati válaszokat, mint például:  

Honnan veszem észre, hogy kiégés fenyeget?   Hogyan adjak visszajelzést a munkatársaimnak a hétköznapokban? Mitől lesz motiváló egy teljesítményértékelő rendszer? Hogyan tudok delegálni? Mit tegyek, ha esetleg nem hajtják végre az utasításaimat? 

Miért ők a PersonalGuide Channel szakértői?

A PersonalGuide Channel-hez csak olyan szakértők csatlakozhatnak, akikben maximálisan megbízhatsz, szolgáltatásaikért garanciát vállalunk.

Ezek a szakértők már bizonyítottak a saját szakterületükön.

Ők nem felkapott “celeb pszichológusok”, hanem valódi klienskörrel rendelkező szakemberek.

Mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek a PersonalGuide viselkedéselemzések kiértékelésében.

Kaszás Péter

vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide és  a PersonalGuide alapítója

 

Tanárként végzett, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytatott kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányította. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatja. Több könyve is megjelent, köztük a többezres példányszámban eladott Nézz szembe önmagaddal! vagy a Beosztottból szövetséges és A motivált munkatás létezik c. könyvek.

Jeckel Eszter

coach

 

Pedagógusként végzett, majd coaching és business coach témában szerzett másodfokú diplomát. Több, mint 10 év önismereti, csoportvezetői tapasztalta és több száz óra csoport munka van mögötte. Fő területei a munka-magánélet egyensúly, a kiégés, vezetői kompetenciák. A Coach-mesék című könyv szerzője.

Dayfly Kriszti

édesanya-lelkesítő, PCC megoldásfókuszú coach

 

Felnőttképző, kommunikációs szakember, megoldásfókuszú coach. A család és a lélek összetett, izgalmas rendszere gyermekkora óta foglalkoztatja. Több ezer coach beszélgetést tartott, amelyekben alázattal, kíváncsisággal hallgatja az ügyfeleit és kíséri őket a saját céljaik felé.

Lindák Linda

pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

 

Pár- és családterapeuta jelölt, konfliktuskezelési szaktanácsadó, mesterpedagógus. Fő területe a párkapcsolati tanácsadás, több száz párnak segített személyes erőforrásaik megtalálásában, fejlesztésében, melynek köszönhetően olyan párkapcsolatban élhetnek, amelyben képesek megteremteni azt a boldogságot, elégedettséget, harmóniát, ami egy egész életen át kitart. Kommunikációs, önismereti és házasságra felkészítő tréningeket tart, rendszeresen szerepel szakértőként a médiában.

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

 

Diplomáját az ELTE klinikai és egészségpszichológia szakán szerezte, jelenleg ugyanitt a Pszichológiai Intézet doktori képzésben vesz részt. A doktori iskola keretében kutat és egyetemi órákat tart, valamint coach végzettséget szerzett, szakemberként egyénekkel és szervezetekkel is dolgozik. Cikkei és előadásai olyan fórumon jelentek meg, mint Üzlet és Pszichológia magazin vagy a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete.

Kozák-Ágó Szilvia

mozaikcsalád mentor, coach

 

25 éve foglalkozik emberekkel. Dolgozott cégvezetőkkel, vállalkozókkal és munkanélküliekkel egyaránt. Ma már coachként, saját vállalkozása keretében segít olyan élethelyzetekben, mint a válás, az újrakezdés, a mozaikcsaládok kihívásai vagy a karrierváltás dilemmái.

Veress Anita

nevelési szakértő, diplomás coach, business coach

 

Pedagógiai és neveléstudományi tanulmányai után coach és business coach diplomákat szerzett, nemzetközileg elismert EMCC Senior minősítésű coach. Nevelési szakértőként, majd coachként 8 éve támogat anyákat és családokat, hogy megtalálják a számukra működő nevelési módszereket, stabil önbecsülésű, egészséges lelkű gyerekeket neveljenek és harmóniában éljenek. Emellett vállalkozó anyákat támogat és szervezetfejlesztési projektekben vesz részt.

Mit ad neked a PersonalGuide Channel?

Ha párkapcsolatban élsz…

 • Megtanulhatod, hogyan alakíts ki könnyedén harmonikus kapcsolatot.
 • Megtanulhatod, hogyan kommunikálj jól a pároddal.
 • Felismerheted a párod viselkedésének rejtett mozgatórugóit.
 • Megtanulhatod, hogyan kezeld a családi kríziseket.

Ha szülő vagy…

 • Megtanulhatod, hogyan kezeld nyugodtabban a gyermeked hisztijét (már ha van).
 • Megtanulhatod, hogyan adj érzelmi biztonságot a gyermekednek.
 • Elsajátíthatsz olyan módszereket, amelyek segítenek összehangolni a szülőséget a párkapcsolattal.

Ha elakadtál…

 • Megértheted, hogy miért akadtál el és mi segít kimozdulni ebből a helyzetből.
 • Megtanulhatod, hogyan tudsz célokat kitűzni és hogyan valósítsd meg azokat.
 • Elsajátíthatod a sikerhez vezető szokásokat.

Ha alacsony az önbizalmad…

 • Beazonosíthatod az alacsony önértékelésed okait.
 • Megtanulhatod, hogyan építhetsz az erősségeidre.
 • Megtanulhatod, hogyan alakíts ki igazán jó együttműködéseket másokkal.

Ha építenéd a karriered…

 • Megtanulhatod, hogy mit kell tenned, ha karrierváltáson gondolkozol.
 • Elsajátíthatod a nagyvállalati karrierépítés módszertanát.
 • Megtanulhatod, hogyan tudsz önmegvalósítani és kiteljesedni a munkádban.
 • Megtanulhatod, hogyan törj ki a munkafüggőségből.

Ha vezető beosztásban vagy…

 • Megtanulhatod, hogyan motiváld jól a munkatársaidat.
 • Megtanulhatod, hogyan és milyen feladatokat delegálj.
 • Megtanulhatod felismerni a kiégés jeleit magadon és kollégáidon.

Ha mozaikcsaládban élsz…

 • Felismerheted a legnagyobb szülői és párkapcsolati csapdákat.
 • Megtudhatod, hogy neked mi a szereped a mozaikcsaládos játszmákban.
 • Megtanulhatod jól kezelni az exfeleségek/exférjek játszmáit. 

Ha stresszesnek érzed magad…

 • Megtanulhatod a stressz működési dinamikáját, hogy képes legyél uralni.
 • Felismerheted stressz kiváltó okait.
 • Megtanulhatsz stresszkezelési módszereket.

Mit mondanak a PersonalGuide® Channel előfizetői

“A PersonalGuide Channel egészen elképesztő, és talán mondhatom, hazánkban egyedülálló, hiszen folyamatos segítséget nyújt az élet gyakorlatilag minden területén. Biztos vagyok abban, hogy akár az anyaságban, akár hivatásban vagy a saját önfejlesztésedben vagy elakadva, itt megtalálod a számodra leghasznosabb szakmai anyagot, méghozzá folyamatos támogatással együtt, amellyel így nemcsak egyszeri, hanem állandó lehetőséget kapsz te magad is a változtatásra.”

Máté Brigitta

tulajdonos, Lépcsőfok

“Számos alkalommal tudtam találkozni a TeamGuide munkásságával és minden helyzetben bebizonyosodik, hogy hatalmas gyakorlati tudással rendelkeznek, ami számos helyzetben támogatást nyújt mindenki számára. Ez a szakmai csatorna is kiemelkedik és bátran ajánlom mindenki számára, aki szeretne fejlődni vagy akár feltöltődni.

Váradi Ádám

minőségirányítási vezető

“Amikor egy egyszerűnek tűnő témát mélyebben próbálok megérteni, hamar egyértelművé válik, hogy a dolgok nem is olyan egyszerűek, mint gondoltam. Előtörnek régi emlékek, helyzetek, amik új értelmet nyernek, a szereplőket pedig máris más színben látom. Ugyanazt a helyzetet már máshogy értékelem, bölcsebben. Ilyen élményből kaptam bőséggel, a csatornán feldolgozott videók által.”
Svantner Ádám

mérnök, lean szakértő

“Komplex tudásanyag, amellyel egyúttal támogató közösséget és a PersonalGuide szakértők általi szakmai tudást is magába foglalja. Egy-egy, a mindennapi életben és az üzleti világban is fontos témák mellett olyan szakértők segítenek, akik évek óta gyakorolják hivatásukat. Azt gondolom, hogy bárkinek olyan kézzel fogható és folyamatos segítség az élete megváltoztatásához a PersonalGuide Channel, ami lendületet ad, motivál, és egyszerűen sikerre vagy ítélve általa.”

Halász Dóra

tulajdonos, ML Akadémia

„Azon szerencsések közé tartozom, akik a PersonalGuide csatorna tudásanyagait már láthatták még az indulás előtt. A tárgykörök igen változatosak, mindenki talál köztük olyat, ami számára hasznos információkat hordoz. Külön tetszett, hogy a szakértők közérthetően beszélnek ezekről a szenzitív élethelyzetekről, problémákról és a lehetséges megoldásokról is. Az igen szemléletes, könnyen átérezhető és a való életből vett példák sokaságát hozzák fel, ami szintén segíti a megértést. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak hoznak majd homlokracsapós élményeket. A változásra kész nézők ahhoz is gyakorlati segítséget kapnak, hogy megtegyék az első lépéseket egy jobb élethez vezető úton.”

MKM Szél Felícia

kommunikációs szaktanácsadó

A PersonalGuide Channel folyamatosan bővülő önfejlesztő tudásanyagaival és szakértői támogatásával könnyen megoldást találsz a kihívásaidra és fejlődni tudsz!

Válj a legjobb önmagaddá!

Próbáld ki MOST 40% kedvezménnyel!

Az előfizetésed bármikor lemondhatod.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés után egy emailben elküldjük neked a belépési azonosítódat és a jelszavadat. Ezután azonnal be tudsz lépni a rendszerbe és rögtön nézheted is az anyagokat.

Mivel az első havidíj ún. kártyaregisztrációs fizetés, ezért az OTP Simple havonta automatikusan levonja a kártyádról a havidíjat. Az előfizetésed természetesen bármikor le tudod mondani.

Meddig tart az előfizetésem?

Az előfizetésed az utolsó fizetett havidíjad dátumától számított 30 nap.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod a megrendeléskor küldött emailben található linkkel vagy a rendszer belső felületén.

Van lehetőségem váltani az előfizetői csomagok között?

Az előfizetői csomagok között csak „felfelé” tudsz váltani. 

Ha lemondom, később tudok újra csatlakozni?

Tudsz újra csatlakozni, de vélhetően egy magasabb díjon. A jelenlegi havidíjak akciósak, amelyek bevezető időszak alatt érvényesek.

Tudok segítséget kérni, ha technikai problémám adódik?

Igen, az erre létrehozott ügyfélszolgálati telefonszámon vagy a personalguide@teamguide.hu emailcímen.

Hogyan tudok csatlakozni a zárt FB csoporthoz?

A megrendelést követő visszaigazoló emailben megtalálod a zárt FB csoport linkjét. Ott add meg azt az emailcímet, amelyikkel regisztráltál, majd munkatársaink jóváhagyják a jelentkezésed.

Miért különleges a PersonalGuide Channel?

A PersonalGuide Channel biztonságos felületet teremt arra, hogy elindulj az utadon és kialakítsd a vágyott életed.

Exkluzív videós tartalmak
Nem nappaliban rögzített kanapés videók, nem 2 évvel ezelőtti konferenciaelőadások felvételei, hanem ide készült, csak itt elérhető professzionális anyagok.

Fejlődést segítő anyagok
Több tucat letölthető ebook és feladatlap azért, hogy minél könnyebben és gyorsabban tudj fejlődni és a gyakorlatba is át tudd ültetni a tudásod.

Emészthető méretű tudásanyagok
Nem irgalmatlan méretű online kurzusokat alkottunk, amelyeknek a felét sem nézed végig, hanem gyorsan befogadható, gyakorlatias, cselekvésre ösztönző tudásanyagokat, egyenként 20-30 perces videós tartalommal.

Konkrét gyakorlati tudás
Nem általános filozofálgatás, nem elméleti előadások, hanem valódi helyzetekre gyakorlati megoldások.

Elérhető szakértők
Valódi tapasztalattal rendelkező, a hazai valóságot ismerő, szakértőktől tudsz tanulni, akikkel fel is tudod venni a kapcsolatot.

Támogató közösség
Az előfizetők pedig nemcsak a szakmai anyagokra, hanem folyamatos figyelemre is számíthatnak. A videós tartalmak mellett szakmai posztok, kérdések, gyakorlatok, valamint kérdezési lehetőség is adott, így biztosítva, hogy valóban értékes segítséget, lehetőséget kaphass.