fbpx

Hozd rendbe életed legfontosabb területeit – 70+ minitréning 10+ szakértő támogatásával!

☑️ Önismeret, önbecsülés

☑️ Párkapcsolat, házasság

☑️ Jövőkép, célkitűzés, siker

☑️ Szülőség, gyereknevelés

☑️ Munka, karrier

☑️ Vezetői szerep

Hazai szakértők segítenek videós tudásanyagokkal és egy zárt csoportban személyesen is!

Próbáld ki most a PersonalGuide Channel Önfejlesztő Akadémiáját!

Mi a PersonalGuide Channel Önfejlesztő Akadémia?

Profi, hazai szakértők közvetlen, akár privát eléréssel

Klub, ahol minden fontos életterülethez tucatnyi videós tananyag vár

Motiváló közösség, ahol megértenek és támogatnak

A PersonalGuide Channel Önfejlesztő Akadémiáján mindent megtalálsz, ami ahhoz kell,

hogy változtass életed azon részein, amelyekkel nem vagy elégedett

  • Egy saját tanulói fiókot kapsz, amelyen keresztül 70+ minitréninget érhetsz el azonnal. Ráadásképp cselekvési terveket, munkafüzeteket is kapsz a megvalósításhoz. 

  • Profi, hazai szakértőktől kérdezhetsz privátban! Nálunk minden területnek megvannak a maga szakértői, hiszen a Channel mögött egy komplett szakmai csapat áll!

  • Zárt Facebook közösség is jár a tagságod mellé, ahol bármikor kérdezhetsz, hozzád hasonló, fejlődni vágyó emberek között lehetsz, ráadásul szakértői csapatunk is folyamatosan segít itt a kérdéseidben.

Vedd kezedbe az irányítást, és változtasd meg gyökeresen az életedet!

Bátran bele mersz majd vágni új dolgokba, könnyen döntesz

Sokkal magabiztosabban állsz hozzá az új helyzetekhez, új kapcsolatokhoz amelyeket az élet sodor eléd. Így könnyebben hozod meg a jó döntést, és képes leszel vállalni a felelősséget a saját döntéseidért. A kevésbé jól sikerült szituációkat nem kudarcként, hanem tanulságként éled meg, így legközelebb még jobban fogod csinálni.

Határozottan fogsz kiállni magadért, otthon és a munkahelyen is

Képes leszel az asszertív kommunikációra, amellyel úgy tudod érvényesíteni a saját érdekeidet és véleményedet, hogy közben a másiknak is megadod a kellő tiszteletet és megértést. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, ha szeretnél előre lépni a karrieredben, több pénzt keresni. Ráadásul a párkapcsolatodban, családban sem fogod alárendelni magad a másiknak.

Kiegyensúlyozott, harmonikus életet élsz önmagaddal és másokkal

Először is rendbe jössz önmagaddal. Ennek köszönhetően pedig jól működő és stabil kapcsolatokra tehetsz szert. Sokkal jobban érzed majd magad a munkahelyeden, újra szeretni fogod a munkádat. Harmonikus légkört, boldog családot teremthetsz, jobb lesz a kapcsolatod a szüleiddel, pároddal, gyermekeiddel, akiknek ráadásul pozitív példaként is szolgálhatsz.

Nézd meg a konkrét témákat, amik rád várnak!

Önismeret, önbecsülés

R

Pozitív megküzdési stratégiák stressz ellen

R

15 pszichológiai tipp a hatékonyságért

R

Mi kell az együttműködéshez?

R

A szégyen hatása az önértékelésünkre

R

Mi az imposztor szindróma és mit tehetek, ha érintett vagyok?

R

+ további minitréningek az Akadémián

Párkapcsolat, házasság

R

Jól működő családok: krízisek, határok

R

Párkapcsolati tévhitek

R

Hogyan kommunikáljunk jól a párkapcsolatban?

R

Hogyan csináld jól? Újrakezdési tippek gyerekes szülőknek

R

Szexuális problémák a párkapcsolatban

R

+ további minitréningek az Akadémián

Szülőség, gyereknevelés

R

Eltérő nevelési minták a szülőpároknál

R

Apák tipikus hibái a válás után: Hétvégi apukaság

R

Exfeleségek játszmái: Amikor a “gyerek” irányít

R

A láthatás körüli szülői játszmák

R

Női önértékelés az anyaság alatt

R

+ további minitréningek az Akadémián

Jövőkép, célkitűzés, siker

R

Mit tehetsz, ha folyamatosan túlvállalod magad

R

Hogyan tűzz ki megvalósítható célokat?

R

Hogyan legyél hatékonyabb home office-ban?

R

Szerencsepszichológia

R

Siker akadályai, avagy mire van szükség a sikerhez?

R

+ további minitréningek az Akadémián

Munka, karrier

R

Mik a toxikus, vagy szektásodó munkahely ismertetőjelei?

R

Munkafüggőség – felismerés, okok és megküzdés

R

Karrierváltás, de hogyan?

R

Karrierépítés multi környezetben

R

Önmegvalósítás és kiteljesedés a munkában. Hogyan?

R

+ további minitréningek az Akadémián

Vezetői szerep

R

Mit tegyél, hogy a munkatársaid elvégezzék a feladataikat?

R

Hogyan alakíts ki teljesítményértékelő rendszert?

R

Hogyan tarts hatékony értekezleteket?

R

Honnan veszem észre magamon és a munkatársamon, hogy kiégés fenyeget?

R

A motiváció pszichológiája

R

+ további minitréningek az Akadémián

És ez a lista hétről hétre, megállás nélkül folyamatosan bővül.

Mi fogunk támogatni téged!

Nem felkapott „celeb pszichológusok”, hanem valódi klienskörrel rendelkező szakemberek

A PersonalGuide Channelhez csak olyan szakértők csatlakozhatnak, akikben maximálisan megbízhatsz, szolgáltatásaikért garanciát vállalunk.

Ezek a szakértők már bizonyítottak a saját szakterületükön, mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeznek, rengeteg hozzád hasonló emberrel dolgoztak már együtt.

Kaszás Péter

vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide és a PersonalGuide alapítója

Közel 20 éve foglalkozom pszichológiával. Tanárként végeztem, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytattam kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatom. 2011 óta fejlesztünk csapatommal egy viselkedéselemző rendszert, amelyet több, mint 5000 ember alkalmazott már sikerrel. 3 könyvem több, mint 6000 példányszámban került már eladásra. Rendszeresen hívnak meg előadásokra, rádió interjúkra, cikkeim jelentek meg az Üzlet és pszichológia c. magazinban.

A PersonalGuide Chanellel célul tűztem ki, hogy segítsek elindulni a fejlődési úton és hidat teremtsek a lelki problémával, elakadásokkal küzdők és a segítő szakemberek között.

Jeckel Eszter

coach

Pedagógusként végeztem, majd coaching és business coach témában szereztem másodfokú diplomát. Több, mint 10 év önismereti, csoportvezetői tapasztalat és több 100 óra csoportmunka áll már mögöttem. Ismerhetsz a Coach-mesék című könyv szerzőjeként is. Fő területeim a munka-magánélet egyensúly, a kiégés, vezetői kompetenciák. Kérdezz tőlem bátran ezekben a témákban!

Dayfly Kriszti

édesanya-lelkesítő, PCC megoldásfókuszú coach

Felnőttképző, kommunikációs szakember, megoldásfókuszú coach vagyok. A család és a lélek összetett, izgalmas rendszere már egész gyermekkorom óta foglalkoztat. Több ezer coach beszélgetést tartottam, amelyekben alázattal, kíváncsisággal hallgatom ügyfeleimet és kísérem őket a saját céljaik felé. Bízom benne, hogy téged is kísérhetlek majd a céljaid felé vezető úton.

Nyári Imre

Karrierépítők és vezetők mentora

Nagyvállalati rendszerépítésben dolgoztam 3 csapat vezetőjeként minőségbiztosítás területen. Jelenleg coachként és az “Előlépek” mentorprogram vezetőjeként segítem elérni az emberek számára a munkában kitűzött céljaikat. Emellett szervezetfejlesztést és változás menedzsmentet tanulok. Vezetés és karrierépítés kérdésekben számíthatsz rám leginkább.

Parák András

pszichológus, coach, PhD-hallgató

Diplomámat az ELTE klinikai és egészségpszichológia szakán szereztem. Jelenleg ugyanitt a Pszichológiai Intézet doktori képzésben veszek részt. A doktori iskola keretében kutatom és egyetemi órákat tartok. Végzett coachként magánemberekkel és cégekkel is dolgozom. Cikkeim és előadásaim olyan felületeken jelentek meg, mint például az Üzlet és Pszichológia magazin vagy a Magyar Gyógyszerészhallgatók Egyesülete. Lelki, pszichológiai kérdésekben maximálisan támogatni foglak itt a Channelben.

Kozák-Ágó Szilvia

mozaikcsalád mentor, coach

25 éve foglalkozom emberekkel. Dolgoztam már cégvezetőkkel, vállalkozókkal és munkanélküliekkel egyaránt. Ma már coachként, saját vállalkozásom keretében segítek olyan élethelyzetekben, mint a válás, az újrakezdés, a mozaikcsaládok kihívásai vagy a karrierváltás dilemmái. Ha te is olyan családban élsz, ahol új életet kellett kezdened gyeremekeiddel és az új partnereddel, akkor komoly támogatást tudok nyújtani a számodra ebben az új és ismeretlen helyzetben.

Nagy Andrea

Life, Business & NLP coach, Employee Experience szakértő

A vezetés iránti érdeklődésem csábított a közgazdász pályára. Majd csoportvezetői munkám vitt tovább a valódi hivatásom felé, ahol egyéni és csoportos formában foglalkozom a tudatosság fejlesztésével, célmegvalósítással. 500+ egyéni foglalkozáson és több 100 csoportos résztvevővel szerzett tapasztalataim alapján hiszem, hogy az ember legnagyobb vágya a szabad és őszinte önkifejezés, a kapcsolatok, a munka és a tevékenységei által. Ennek elérésében szeretnélek téged is segíteni.

Lindák Linda

pszichológus, párkapcsolati tanácsadó

Képzésben lévő pár- és családterapeuta, konfliktuskezelési szaktanácsadó, mesterpedagógus vagyok. Fő területem a párkapcsolati tanácsadás. Több 100 párnak segítettem személyes erősségeik megtalálásában, fejlesztésében, melynek köszönhetően olyan párkapcsolatban élhetnek, amelyben képesek megteremteni azt a boldogságot, elégedettséget, harmóniát, ami egy egész életen át kitart. Kommunikációs, önismereti és házasságra felkészítő tréningeket tartok. Rendszeresen felkérnek szakértői szereplésekre a médiában. Ha párkapcsolati tanácsra van szükséged, bátran fordulj hozzám!

Veress Anita

nevelési szakértő, diplomás coach, business coach

Pedagógiai és neveléstudományi tanulmányaim után coach és business coach diplomákat szereztem. Nemzetközileg elismert EMCC Senior minősítésű coach vagyok. Nevelési szakértőként, majd coachként 8 éve támogatom az anyákat és családokat, hogy megtalálják a számukra működő nevelési módszereket, stabil önbecsülésű, egészséges lelkű gyerekeket neveljenek és harmóniában éljenek. Emellett vállalkozó anyákat támogatok és szervezetfejlesztési projektekben veszek részt. Bízom benne, hogy anyaként téged is támogathatlak majd a PersonalGuide Channelben.

Dr. Domokos Katalin

jogász, life, business és karriercoach

2016 óta dolgozom elsősorban női ügyfelekkel azon, hogy egyensúlyba hozzák életszerepeiket és elérjék kitűzött személyes és karriercéljaikat gyermekeik mellett is. Szakterületem elsősorban a célállítás és szokásrögzítés, időmenedzsment és hatékonyságnövelés, valamint a munka és magánélet egyensúlyának megteremtése. Számos tervező, célállító workshopot tartottam az elmúlt években és egyéni valamint csoportos coaching folyamatban is támogatom ügyfeleimet, miközben céljaik megvalósításán dolgoznak. Emellett online klubot vezetek és online kurzusokkal segítem a hozzám fordulókat. Fordulj bizalommal hozzám te is! 🙂

Néhány őszinte vélemény azoktól, akik már élik a PersonalGuide Channel nyújtotta életet

Nézz bele a minitréningekbe:

MOST ajándék PersonalGuide viselkedéselemzésel!*

Ismerd meg Önmagad, viselkedési mechanizmusaid, hogy mire vagy hajlamos, mind pozitív, mind pedig negatív irányban!
A PersonalGuide® Viselkedéselemzés 236 kérdés megválaszolása alapján több tucat jellemzőt vizsgál, és egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt.

* Bónusz (Kedvezmény havi előfizetés esetén, éves csomagnál az elemzést ajándékba kapod!)

Próbáld ki egy hónapra a PersonalGuide Channel Önfejlesztő Akadémiáját, vagy válaszd az éves csomagot extra bónuszokkal!

Havi csomag

R

70+ db (~27 óra) videó és hanganyag

R

Írásos kiegészítő anyagok

R

Közvetlen elérhetőség a szakértőkhöz

R

Cselekvési tervek, munkafüzetek

R

Támogató, motiváló közösség és szakértők

R

AJÁNDÉK tudásanyagok a szakértőktől

R

10+ db AJÁNDÉK e-book

R

Folyamatosan bővülő tudástár

R

Havi 2x ÉLŐ kérdezz-felelek a szakértőkkel

R

10.000 Ft értékű kupon a PersonalGuide viselkedéselemzésből

5.990 Ft / hó

Éves csomag extra bónuszokkal

P

AJÁNDÉK PersonalGuide viselkedéselemzés. Értéke: 23.052 Ft

P

2 hónap ajándék

P

Csak most 94.932 Ft helyett 59.900 Ft/év

R

70+ db (~27 óra) videó és hanganyag

R

Írásos kiegészítő anyagok

R

Közvetlen elérhetőség a szakértőkhöz

R

Cselekvési tervek, munkafüzetek

R

Támogató, motiváló közösség és szakértők

R

AJÁNDÉK tudásanyagok a szakértőktől

R

10+ db AJÁNDÉK e-book

R

Folyamatosan bővülő tudástár

R

Havi 2x ÉLŐ kérdezz-felelek a szakértőkkel

59.900 Ft / év

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok fizetni?

Mivel ez egy folyamatos előfizetéses szolgáltatás, ezért csak bankkártyával lehet fizetni.

Félek a bankkártyás fizetéstől. Biztonságos?

Nem kell aggódnod. Abszolút biztonságos. Több oldalról megközelítve is.
A bankkártyád adatai nem kerülnek eltárolásra oldalon, így mi azokhoz nem férhetünk hozzá.
Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak, a Simple Pay-nek. (Erről a böngésződ címsorában található “https” kifejezés és a kis lakat tanúskodik.)
A Simple Pay fizetési lehetőséget Magyarország egyik legismertebb bankja, az OTP szolgáltatja, akik felé egyébként egy sor követelménynek meg kellett felelnünk ahhoz, hogy igénybe vehessük szolgáltatásukat. Minden fizetésről fog érkezni e-mail tőlük.
Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Mi történik a megrendelés után?

A megrendelés után egy emailben elküldjük neked a belépési azonosítódat és a jelszavadat. Ezután azonnal be tudsz lépni a rendszerbe és rögtön nézheted is az anyagokat.

Mivel az első havidíj ún. kártyaregisztrációs fizetés, ezért az OTP Simple havonta automatikusan levonja a kártyádról a havidíjat. Az előfizetésed természetesen bármikor le tudod mondani.

Mi van, ha mégsem tetszik majd a PG Channel?

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ez ne történhessen meg, előfordul az ilyen, hiszen mi sem vagyunk tökéletesek 🙂 Ebben az esetben csak le kell mondanod az előfizetésedet. Az aktuális ciklus végéig még hozzá férsz minden anyaghoz. A következő havidíj már nem kerül levonásra.

Meddig tart az előfizetésem?

Az előfizetésed az utolsó fizetett havidíjad dátumától számított 30 nap.

Hogy tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod a megrendeléskor küldött emailben található linkkel vagy a rendszer belső felületén.

Van lehetőségem váltani az előfizetői csomagok között?

Az előfizetői csomagok között csak „felfelé” tudsz váltani. 

Ha lemondom, később tudok újra csatlakozni?

Tudsz újra csatlakozni, de nem bármikor. A PersonalGuide Channel csak bizonyos időközönként nyitja ki kapuit. Ezen kívül pedig elképzelhető, hogy később emelkedni fognak az árak, így pedig csak egy drágább havidíjon fogsz tudni újra csatlakozni. Amíg az előfizetésed tart, védve vagy ettől az áremelkedéstől.

Tudok segítséget kérni, ha technikai problémám adódik?

Természetesen. Ha bármilyen elakadásod, kérdésed lenne, akkor írj nekünk bátran a personalguide@teamguide.hu e-mail címre.

Hogyan tudok csatlakozni a zárt FB csoporthoz?

A megrendelést követő visszaigazoló emailben megtalálod a zárt FB csoport linkjét. Ott add meg azt az emailcímet, amelyikkel regisztráltál, majd munkatársaink jóváhagyják a jelentkezésed.

Maradt benned esetleg benned bármi kérdés, amit nem sikerült megválaszolnunk az oldalon? Írj nekünk a personalguide@teamguide.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszoljuk kérdésedet.