fbpx

PersonalGuide®

önismereti viselkedéselemzés, személyiségteszt

A PersonalGuide teszt által kimutathatóvá válik, ami benned van, felismered és megérted saját működésed, reakcióid, valamint egy cselekvési tervet kapsz ahhoz, hogy erőforrásaid felfedezve és azokra támaszkodva pozitív irányú változást indíts el életedben!

„A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

Ez nem egy „ilyen a típusod és ez vagy” teszt! A PersonalGuide® jóval több, mint egy személyiségteszt!

A PersonalGuide® 236 kérdés megválaszolása alapján több tucat jellemzőt vizsgál, és egy 15 oldalas személyre szabott szöveges kiértékelésben tárja eléd a viselkedésed rejtett automatizmusaid egy egyedülálló cselekvési tervvel együtt. Az elemzésből megismerheted önmagad, válaszokat és iránymutatást kaphatsz a működéseddel kapcsolatban!

15+ év

tapasztalat

l

7+ év

fejlesztés

i

180+

cselekvési javaslat

h

3000+

elvégzett elemzés alapján

h

100%

személyre szabott szöveges értékelés

Neked való a PersonalGuide® elemzés, ha…

 

✓ Önbizalomhiánnyal éled életed

✓ Fogalmad sincs, hogy merre tartasz

✓ Nem tudod, hogyan legyél lelkes, motivált

✓ Nem tudod kifejezni önmagad

✓ Nehezen fejezed ki önmagad

✓ Nem találod a helyed

✓ Meg szeretnéd valósítani a céljaid

✓ Önbecsülésed építenéd

✓ Objektív tükröt szeretnél kapni magadról

✓ Jobb emberi kapcsolatokra vágysz

✓ Megértenéd, megismernéd önmagad

✓ Meg szeretnéd látni, milyen hatással vagy másokra

Akik már megtapasztalták a PersonalGuide® 

elemzés erejét:

Kissé zavarba ejtő döbbenet! Sokkolóan igaz képet fest. Jól, és részletesen összefoglalja azon jellemzőimet, amelyekre korábban már kaptam ugyan az élettől, más emberektől visszajelzést, utalásokat, de így egyben látva igazán hatásos és összetett képet ad rólam.

Annus Tímea

közbeszerzési szakértő

Ehhez foghatóan hasznos és életminőség javító elemzéssel még életemben nem találkoztam. Ez egy sallangoktól mentes, ellenben őszinteségben és objektivitásban gazdag elemzés arról, hogy jelen viselkedésünkkel milyen reakciókat váltunk ki a környezetünkből, és mindeközben hogy érezzük a bőrünkben magunkat.

A valódi fejlődésünkhöz vezető út nem feltétlen komfortos. Bátorság, néha már-már vakmerőség kell az önmagunkkal való szembenézéshez. Ellenben nagyon megéri. Mindenképpen igyekszem megfogadni a PersonalGuide elemzésemben foglalt tanácsokat! Ezúton is Köszönöm!

Fodor Fanni

könyvelő asszisztens

Tökéletesen találó volt és rámutatott azokra a készségeimre is, amit még fejlesztenem kell.

N. Ágnes

nyelvtanár

Olyan konkrét iránymutatást ad a személyiségfejlesztésben, amiből konkrétan kiderül, hogy milyen területeken kell fejlesztenem magam és mikre kell odafigyelnem.  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a teszt kitöltésére. A végeredménynek végül örültem, mert így tudom miben kell változtatnom ahhoz, hogy jobb ember legyek, jobban odafigyeljek magamra és másokra. Fél év múlva szeretném megismételni.

Tóth Szilvia

vállalkozó

A kiértékelés pontról pontra leírja, hogy milyen gyenge pontjaim vannak az életben. A teszttel egy térképet kaptam magamról, így tudom, hogy miken kell fejlesztenem.
Gyakran éreztem az életemben, hogy valami nincs rendben, mert nem úgy mentek a dolgok, viszont nem tudtam, hogy mitől van ez. Most a teszt eredményeként megtudtam ezeket a blokkokat, amik lassították, vagy meggátolták a fejlődésem.

Csont Attila

vállalkozó

Felkavaró volt. Tisztában voltam a gátjaimmal, a korlátaimmal, de így, leírva, kielemezve, kicsit jobban fájt. Dolgozik bennem a dolog, sokszor elő fogom venni, és olvasgatom, emésztgetem.

Nyitrai-Kis Julia

közgazdász

Hiteles, fantasztikus! Teljesen magamra ismertem benne és irányba rakott! Sikerült megértenem, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon hasznos volt számomra, mert feltöltött energiával és azonnal máshogy kezdtem viselkedni, cselekedni.

Támba Pál

vállalkozó

Nagyon jól bemutatott az elemzés saját magamnak, valós képet adott rólam. A legjobban annak örültem, hogy a gyengeségeimmel és a hiányosságaimmal is ugyanúgy szembesítettek, mint az erősségeimmel.

L. Adrienn

ügyfélszolgálatos

Úgy gondolom elég jó az önismeretem, de ennek ellenére is tudott újat adni. Érdekesnek találtam. Tetszett, hogy jóval részletesebb, tágabb, mint az általános tesztek hasonló témakörben.

J. Emese

irodavezető

Te hol vagy jelenleg elakadva az életedben?

Ha eddig eljutottál, akkor minden bizonnyal vannak olyan nehézségek, melyekre te magad is a megoldást keresed. Lehet, hogy nem tudod magad jól kifejezni a párkapcsolatodban, vagy épp a munkádban vagy kiégve, amitől nehezebben megy a teljesítés. Szeretnél lelkes és motivált lenni, hogy újra felfedezd az életed szépségeit. Ennek első lépése az, hogy megismered Önmagad, a saját viselkedési mechanizmusaid, amely abban fog segíteni, hogy elindulhass a változás útján.

Így néz ki egy PersonalGuide elemzés kiterítve ->

 

PersonalGuide®  viselkedéselemzés csomagok

 

Válaszd azt, amelyik számodra jelenleg a legkomfortosabb! Akár az elemzés is hatalmas segítség számodra, ugyanakkor, amennyiben igényled, PersonalGuide szakértőnkkel is átbeszélheted, így a menet közben felmerülő kérdéseket, akár felbukkanó elakadásokat is fel tudjátok közösen oldani.

3 lépés, ami biztosan változik a PersonalGuide®

elemzés hatására:

 

Felismered az elakadásod jeleit és túllendülhetsz rajtuk!

Gyakran a problémáink, a kiégettségünk kezdetben nem tűnik annyira komolynak, hogy úgy érezzük, azonnali változtatásra van szükség. Aztán, mire elkezdjük komolyan venni, már akkorára nőhetnek, hogy nem tudunk rajta könnyen változtatni. Jobb lenne mielőbb észrevenni ezeket a jeleket, hogy még idejekorán változtatni tudj!

A PersonalGuide® elemzés lézerprecízen azonosítja az esetleges elakadásaidat és azok lehetséges okait!

A felismerést követően megszabadulsz az önkorlátozó gondolataidtól!

Mindannyian különféle viselkedési mintákat hozunk magunkkal. Sok ezek közül nagyon hasznos, segít megküzdeni a problémákkal. Van azonban néhány, amely a jelenlegi élethelyzetedben komoly gondokat okozhat és akár a stressz kiváltó oka is lehet. Ezeket azonban nem könnyű felismerni.

A PersonalGuide® elemzés azonosítja ezeket az önkorlátozó gondolataidat, hogy változtatni tudj rajta!

Ha önmagaddal jóban vagy, tiszta képet kaptál magadról, akkor másokkal is egészen másképp fogunk cselekedni, kommunikálni.

Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy közösségben, – legyen az a család, a baráti kör, a munkahelyi közösség -, a jelenlétünk, viselkedésünk bizony befolyásolja a többieket is. Vajon hogyan befolyásoljuk őket? Vajon pozitívan hatunk másokra?

A PersonalGuide® elemzésben megtalálod a választ erre is!

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

Mennyi időt fordíts rá?

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 48 órán belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ki értékeli ki az anyagodat?

A kérdéssor elemzését egy általunk kifejlesztett szoftver végzi el, amit Kaszás Péter viselkedéselemzési szakértő személyesen ellenőriz.

Ha csak az elemzést rendelted meg, kérhetsz utólag szakértői segítséget?

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garancia

A PersonalGuide® viselkedéselemzéssel nem kockáztatsz. A PersonalGuide® viselkedéselemzés célja, hogy segítsen szembenézned önmagaddal. 7 év fejlesztéssel és 3000+ elvégzett viselkedéselemzéssel a hátunk mögött, hiszünk abban, hogy az eredményed segíti a szembenézésed és a fejlődésed. Amennyiben az elemzéshez kapcsolódó személyes konzultáció után úgy érzed, hogy mégsem kaptál valós tükröt, visszafizetjük mind a PersonalGuide® viselkedéselemzés, mind pedig a kapcsolódó konzultáció díját!

Nem ma kezdtük

A PersonalGuide® viselkedéselemzés rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 15 évnyi tapasztalatunk és több mint 3000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

Követhető fejlődés:

A PersonalGuide® viselkedéselemzés alkalmas arra, hogy általa követni tudd a személyes fejlődésed. 

Teljes diszkréció

Az elemzéseket fokozott adatvédelmi elvek szerint, bizalmasan kezeljük! Ezt csináljuk 20 éve. 

Tárgyilagos elemzés

A PersonalGuide® viselkedéselemzési kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig Kaszás Péter személyesen ellenőrzi.

Egyedülálló részletezés

A PersonalGuide® viselkedéselemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.

A PersonalGuide alkalmazásával szembenézel saját magaddal, megérted a saját működésed, reakcióid, sikereid és kudarcaid okait, így pozitív irányú változtatásokat tudsz elindítani, melyekhez cselekvési tervet is kapsz.