fbpx

DÍJMENTES WELLBEING ÁLLAPOTFELMÉRŐ TESZT

Ismerd meg a céged jóléti indexét ezzel a gyors ingyenes teszttel!

Milyen mértékben támogatja jelenlegi munkakörnyezeted a dolgozók fizikai, mentális és érzelmi jólétét? Hogyan tehetnéd még inkább számukra támogatóvá és ösztönzővé?

Töltsd ki az ingyenes állapotfelmérő tesztet (mindössze néhány perc) és e-mailben küldjük a részletes kiértékelést, amely segít megérteni:

Milyen munkahelyi jóléti stratégiák eredményeznek elégedett és elkötelezett munkatársakat?

Mennyire vagy képes támogatni a dolgozóid fizikai, mentális és érzelmi jólétét?

Mely területeken tudnád fejleszteni a munkahelyi jóléti kezdeményezéseidet és programjaidat?

Mennyire hatékonyak a jelenlegi wellbeing gyakorlataid a munkahelyi elégedettség és produktivitás növelése szempontjából?

Kik vagyunk mi?

kaszás péter

Jeckel Eszter

Több mint egy évtizedig dolgoztam pedagógusként, majd áttértem a közép- és felsővezetők támogatására. Ügyfeleimet ICF akkreditált, PCC szintű coachként, EMCC senior practitioner szintű szupervízor, mentorként támogattam. Egy évtizede, hogy cégekkel is foglalkozom és támogatom őket önazonos, ember- és megoldásközpontú vezetés kialakításában, bevezetésében és fenntartásában coaching, szupervízor, mediációs és tréning módszerekkel. 2020-tól a PersonalGuide csapatával új vizekre eveztünk és a munkahelyi jóllét programot alakítottunk ki. Ennek alapja a PersonalGuide viselkedésanalízis, mellyel átfogóan, személyes és szervezeti szinten is képesek vagyunk kimutatni azt, hogy egy cég munkatársai mennyire elkötelezettek, milyen a stresszszintjük, milyen fokú kiégettségi szinten vannak, van-e és milyen jövőképük a cégüknél, hogyan hatnak egymásra a kollektívában?

Fontos számomra a megtérülés és így a legfontosabbnak tartom, hogy a wellbeing ne egy kipipált tétel legyen, hanem egy olyan program a cégnél, amivel növekszik az elköteleződés és az ismeret az emberek állapotáról.

Kaszás Péter

Tanárként végeztem, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytattam kutatásokat. 2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. Vezetéspszichológiai szakértőként a munkatársak viselkedését, a motivációjuk fenntartásának lehetőségeit és a cégen belüli együttműködést kutatom.

Több könyvet is írtam, többek között olyan nagy sikerű vezetői könyveket, mint a Beosztottból szövetséges, vagy A motivált munkatárs létezik.  

2023-ban megalapítottam a TeamGuide Vezetői Akadémiát, ahol gyakorlati, bullshit-mentes vezetői megoldásokat találsz konkrét hétköznapi helyzetekre élő képzésekkel és vezetői tudástárral.

Évente több száz vezetői viselkedéselemző programot tartok és több tucat szervezetfejlesztési projektet irányítok , továbbá számos konferencián kapok felkérést szakmai előadásra (Freedom Business, Marketing Fesztivál, Értékesítők napja, Polgármesteri Fórum, stb.)

kaszás péter

Ismerd meg a munkahelyi jóllét programod eszközeit, rejtett tartalékait és tedd szövetségessé a beosztottaidat!

 

Ingyenes Wellbeing Teszt

Add meg az alábbi adatokat és a Tovább gombbal kezdd el a tesztet!
Az eredményeket a megadott emailcímre küldjük.

Wellbeing Ingyenes Teszt

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

A PersonalGuide kérdéssorod e-mailen fog Hozzád megérkezni, egy linken keresztül tudod kitöltni, egy számodra alkalmas időben.

Mennyi időt fordíts rá?

236 kérdés vár, általában 30-50 percet vesz igénybe a kitöltése. A kérdések nem kifejtősek, választanod kell a megadottak közül.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 2 munkanapon belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ha csak az elemzést rendelted meg, kérhetsz utólag szakértői segítséget?

Természetesen, sőt kifejezetten azt javasoljuk, hogy konzultációt mindenképpen kérj az elemzés mellé már rendeléskor vagy akár utólag.