fbpx

PersonalGuide szakértő szeretnél lenni?

Segítő szakmában dolgozol? Szeretnéd még hatékonyabban támogatni a Hozzád fordulókat? Szeretnél valódi változást generálni az életükben és ezt mérhetővé tenni?

PersonalGuide szakértőként kétféle jogosultságot szerezhetsz.

A PersonalGuide Licensed Expert minősítéssel a saját praxisodban alkalmazhatod a PersonalGuide elemzést és kedvezményes díjon juthatsz hozzá a licencekhez.

A PersonalGuide Certified Expert minősítéssel a Licenced jogosultságon felül rendszeresen közvetítünk neked olyan klienseket, akik a weboldalunkon vettek elemzést konzultációs csomaggal.

Mindkét minősítés képzéshez és vizsgához kötött. A Certified minősítés meghívásos alapon történik a Licenced Expert minősítéssel rendelkezők közül.

Azért szeretem az elemzést, mert sok esetben mérhetővé teszi a munkám. Már több ügyféllel tartunk a visszamérésnél, azaz hogy amit együtt végeztünk munkát az ügyféllel, az milyen eredménnyel járt. Ha például valakinek az önbizalma nincs a helyes tartományban, azaz nem tudja jól felmérni, hogy mire képes és mire nem, akkor ez egy jó fejlesztendő terület. 9 hónap vagy 1 év múlva pedig visszamérhetjük, hogy mi is történt ezen a területen. De ez igaz egy kiégésre is.

Az ügyfelek pedig sokszor arról számolnak be, hogy végre valaki látja, hogy mi van bennük, azt amit ők éreznek belül.

Egy elemzést követően együtt nézhetünk rá azokra a területekre, amik ha fejlődnek, akkor a legnagyobb hatással lesznek egy kiegyensúlyozottabb, boldog élet reményében.

Ahol külön szeretem használni a tesztet, az a párkapcsolat. Azonnal megmutatja az ellentéteket, kiugrásokat és hihetetlen aha élményt ad a pároknak, hogy egy teszt elmondja, mit élnek át a párkapcsolatban.

Jeckel Eszter

coach

Az elemzés olyan összefüggésekre mutat rá, amely segít egy egy klienssel fókuszáltan elindulni a problémájának megoldása felé. Abban az esetben is, ha önmaga mást fogalmaz meg. Az is nagyon fontos, hogy a kliens ha ránéz az elemzésére szembesülhet azzal is, amivel tagadásban van.

Kuszka Adrienn

pszichológus, mentálhigiénés szakember

Pszichológusként/coachként azért szeretek a PG elemzéssel dolgozni, mert sokkal hatékonyabbá tudja tenni a fejlődést. Szemléletes, kézzelfogható kiindulási pontokat biztosít, jól hasznosítható önismereti és önfejlesztési szempontokkal, és térképet ad ahhoz is, hogy hol keressük a fájdalmas területeket, mindezt egy érthető, önmagában is hasznosítható riport segítségével.

Parák András

pszichológus

Jelentkezz az INGYENES online tájékoztatónkra!

A következő tájékoztató időpontja:

2023. szeptember 27. 13.30 – 14.30 (ZOOM)