fbpx

Mi az oka a fejlődés iránti vágyadnak? Miben szeretnél fejlődni? Mi a célod a fejlődéssel? Ezekre a kérdésekre adott válaszok határozzák meg, milyen önfejlesztő könyvek kerülhetnek a látóteredbe.

 

Az önfejlesztő könyvek szólhatnak:

Vállalkozói, szakmai, pénzügyi, vezetői önfejlesztésről, lehet a céljuk bevétel növelés, üzleti sikeresség, pénzügyi függetlenség elérése, vezetői kompetenciák fejlesztése.

Ilyen önfejlesztő könyvek pl.:

BEOSZTOTTBÓL SZÖVETSÉGES – Hogyan tedd elkötelezetté a munkatársaidat?

A motivált munkatárs létezik? – Vezetői kézikönyv a beosztottak motivációjának fenntartásához

Szólhatnak életmódbeli tanácsokról, lehetnek motiváló könyvek (pl. Michelle Obama könyve), spirituális vonalon (pl. Kérd és megadatik – Esther és Jerry Hicks) is mozoghatunk olvasásukkor, párkapcsolati témában ( pl. John Gray: A férfiak a Marsról jöttek, a nők a Vénuszról) is adnak iránymutatást, és az önismeret megszerzésének, és fejlesztésének témája is igen népszerű.

 

Önfejlesztés könyv

önfejlesztő könyv és munkafüzet

 

Az önmagaddal való szembenézés, a működésed és a reakcióid megértése szükségszerű alapja a fejlődésednek. Minden viselkedés előidéz valamilyen környezeti változást. Hatunk a környezetünkre. Kiváltunk valamilyen reakciót. Ezeknek a hatásoknak, reakcióknak a megtapasztalása alakítja ki bennünk, az önmagunkról alkotott, tudati énünket. Az önismeret tehát önmagunk megértése, egy reális kép a személyiségünk összetevőiről, lehetőségeiről, határairól. Be tudjuk azonosítani viselkedésünk mozgatórugóit, hátterét, és meg tudjuk ítélni emberi kapcsolatainkban játszott szerepünket.

A Nézz szembe önmagaddal! című önismereti, önfejlesztés témájú könyvem útmutató ahhoz, hogy tisztán lásd a viselkedésed berögzült automatizmusait, felismerd a másokkal való kapcsolataid rejtett mozgatórugóit, és megszabadulj az önkorlátozó gondolataidtól.

A saját működésünk és a reakcióink megértése, így a saját magunkkal való szembenézés az alapja minden pozitív irányú változtatásnak.

A könyv nem csak az önismeret útján segít téged, de önfejlesztő gyakorlatokat tartalmazó munkafüzet is készült hozzá, hogy ne csak elméleti síkon indulj el, hanem cselekedj is.  Segít, hogy a gyakorlatban is alkalmazni kezd, amit olvasol, mert az önfejlesztés csak cselekvés útján lesz hatásos. Nem elég olvasni róla, munka is van vele. Az önismereti, önfejlesztő úton segítő társakra is számíthatsz, ha csatlakozol a PersonalGuide – Önfejlesztés Fecebook privát csoportunkhoz ami közösséget teremt azok számára, akik szeretnének iránymutatást kapni a személyiségfejlődésük kapcsán, akiket érdekel, hogy a viselkedésük hogyan hat másokra, akik az önbizalmukat növelnék, vagy csak egyszerűen kíváncsiak a viselkedésük mozgatórugóira. Ebben a csoportban támogatjuk egymást, nem kritizálunk, nem kommunikálunk cinikusan, nem trollkodunk.

A kisebb lépésekben történő fejlesztő munka, a valódi cselekvés hatékonyabb, mintha egy nagy célt tűznél ki magad elé, és egy nagy változást szeretnél elérni. A kisebb változások gyakorlása, végrehajtása szokássá alakul, ami a fejlődés kulcsa. Figyeld meg, mennyire befolyásolják majd ezek az apróbb változások a mindennapi döntéseidet, tevékenységeidet, életed.

Olvass bele a könyvbe! Add meg az emailcímed, és elküldünk neked 67 oldalt a könyvből!

 

Legjobb önfejlesztő könyvek

 

A legjobb önfejlesztő könyvek nem csak olvasmányt biztosítanak, időtöltést, hanem olvasás közben láttatni fogják az automatikus reakcióidat, és elindítanak benned olyan felismeréseket, amelyek befolyásolják az önmagadról kialakított képet, és változtatásra ösztönöznek.

A NÉZZ SZEMBE ÖNMAGADDAL! könyv, és a Fejleszd magad! munkafüzet a legjobb önismereti, önfejlesztő könyvek közé kíván kerülni, célja, hogy fejlődj, és ki tudj mozdulni az elakadásaidból.

 

Kifejlesztettünk még számodra, egy mélyebb önismeretet lehetővé tevő viselkedéselemző tesztet is, mely több száz kérdés megválaszolásával segíti a személyes fejlődésedet.

Ez a komplett rendszer külön is működőképes, de együtt igazán hatékony segítség, ha készen állsz változtatni.

Csatlakozz a PersonalGuide – Önfejlesztés Facebook csoportunkhoz: