PersonalGuide®

személyre szabott viselkedéselemzés

“A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.”

15 +év

tapasztalat

l

7 +év

fejlesztés

i

180 +

cselekvési javaslat

h

3000 +

elvégzett elemzés alapján

h

100 %

személyre szabott szöveges értékelés

Szeretnéd tudni,

hogyan fejleszthetnéd önbizalmad?

Szeretnél konkrét

iránymutatást a személyiség fejlődésed kapcsán?

 

Szeretnéd tudni,

hogyan hat a viselkedésed másokra?

 

Szeretnéd megérteni

a viselkedésed mozgatórugóit?

 

Szeretnéd tudni,

hogy min kell változtatnod?

 

Mi a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzés?

Egy professzionális, az üzleti világban is alkalmazott viselkedéselemző rendszer magánszemélyek számára kifejlesztett változata.
Megválaszolsz többszáz kérdést saját magadról, és az alapján elkészítjük a személyre szabott viselkedéselemzésed.
Lényegében egy személyiségtesztre hasonlít, de annál jóval több.

Hogyan szabadulj meg az önkorlátozó gondolataidtól?

Mindannyian különféle viselkedési mintákat hozunk magunkkal. Sok ezek közül nagyon hasznos, segít megküzdeni a problémákkal. Van azonban néhány, amely a jelenlegi élethelyzetedben komoly gondokat okozhat és akár a stressz kiváltó oka is lehet. Ezeket azonban nem könnyű felismerni.
A PersonalGuide® elemzés azonosítja ezeket az önkorlátozó gondolataidat, hogy változtatni tudj rajta!

Állítsd helyre az önbecsülésed!

A konfliktusaink, az esetleges kudarcaink gyakran az önbecsülésünk csökkenéséhez vezetnek. Ha ez tartósan fennmarad, akkor már nem lesz elegendő a „Higgy magadban!” meg a „You can do it!” típusú pozitív gondolkodás. Ilyenkor konkrét tanácsokra van szükség.
A PersonalGuide® elemzés konkrét cselekvési tervet tartalmaz, hogy helyre tudd állítani az önbecsülésed!

Tudod, hogy a viselkedésed hogyan hat a környezetedre?

Sokszor bele sem gondolunk, hogy egy közösségben, – legyen az a család, a baráti kör, a munkahelyi közösség -, a jelenlétünk, viselkedésünk bizony befolyásolja a többieket is. Vajon hogyan befolyásoljuk őket? Vajon pozitívan hatunk másokra?
A PersonalGuide® elemzésben megtalálod a választ erre is!

Ismerd fel az elakadásod jeleit és lendülj túl rajtuk!

Gyakran a problémáink, a kiégettségünk kezdetben nem tűnik annyira komolynak, hogy úgy érezzük, azonnali változtatásra van szükség. Aztán, mire elkezdjük komolyan venni, már akkorára nőhetnek, hogy nem tudunk rajta könnyen változtatni. Jobb lenne mielőbb észrevenni ezeket a jeleket, hogy még idejekorán változtatni tudj!
A PersonalGuide® elemzés lézerprecízen azonosítja az esetleges elakadásaidat és azok lehetséges okait!

Miért kell őszintén szembenézned magaddal?

Mert tudnod kell, hogy min változtass, hogy elérd a céljaidat!Mert a mindennapokban nem kapsz objektív tükröt!

Hogy tudatosabbá válj magaddal kapcsolatban!

Hogy tudd, hogyan építsd az önbecsülésed!

Hogy tisztában legyél azzal, hogy milyen hatással vagy másokra!

Hogy jobb kapcsolataid legyenek!

A 15 oldalas PersonalGuide®  viselkedéselemzés  tartalmaz egy különleges részt,

az Egyéni cselekvési tervet. Ebben konkrét teendőket, javaslatokat kapsz arra vonatkozólag, hogy min változtass és hogyan tudsz fejlődni.

Így néznek ki a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzés oldalai “belülről”.

Minden oldalon személyre szabott szövegezéssel.

Vélemények a PersonalGuide®  viselkedéselemzésről

Kissé zavarba ejtő döbbenet! Sokkolóan igaz képet fest. Jól, és részletesen összefoglalja azon jellemzőimet, amelyekre korábban már kaptam ugyan az élettől, más emberektől visszajelzést, utalásokat, de így egyben látva igazán hatásos és összetett képet ad rólam.

Annus Tímea

közbeszerzési szakértő

Ehhez foghatóan hasznos és életminőség javító elemzéssel még életemben nem találkoztam. Ez egy sallangoktól mentes, ellenben őszinteségben és objektivitásban gazdag elemzés arról, hogy jelen viselkedésünkkel milyen reakciókat váltunk ki a környezetünkből, és mindeközben hogy érezzük a bőrünkben magunkat.

A valódi fejlődésünkhöz vezető út nem feltétlen komfortos. Bátorság, néha már-már vakmerőség kell az önmagunkkal való szembenézéshez. Ellenben nagyon megéri. Mindenképpen igyekszem megfogadni a PersonalGuide elemzésemben foglalt tanácsokat! Ezúton is Köszönöm!

Fodor Fanni

könyvelő asszisztens

Olyan konkrét iránymutatást ad a személyiségfejlesztésben, amiből konkrétan kiderül, hogy milyen területeken kell fejlesztenem magam és mikre kell odafigyelnem.  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a teszt kitöltésére. A végeredménynek végül örültem, mert így tudom miben kell változtatnom ahhoz, hogy jobb ember legyek, jobban odafigyeljek magamra és másokra. Fél év múlva szeretném megismételni.

Tóth Szilvia

vállalkozó

A kiértékelés pontról pontra leírja, hogy milyen gyenge pontjaim vannak az életben. A teszttel egy térképet kaptam magamról, így tudom, hogy miken kell fejlesztenem.
Gyakran éreztem az életemben, hogy valami nincs rendben, mert nem úgy mentek a dolgok, viszont nem tudtam, hogy mitől van ez. Most a teszt eredményeként megtudtam ezeket a blokkokat, amik lassították, vagy meggátolták a fejlődésem.

Csont Attila

vállalkozó

Úgy gondolom elég jó az önismeretem, de ennek ellenére is tudott újat adni. Érdekesnek találtam. Tetszett, hogy jóval részletesebb, tágabb, mint az általános tesztek hasonló témakörben.

J. Emese

irodavezető

Hiteles, fantasztikus! Teljesen magamra ismertem benne és irányba rakott! Sikerült megértenem, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon hasznos volt számomra, mert feltöltött energiával és azonnal máshogy kezdtem viselkedni, cselekedni.

Támba Pál

vállalkozó

Tökéletesen találó volt és rámutatott azokra a készségeimre is, amit még fejlesztenem kell.

N. Ágnes

nyelvtanár

Nagyon jól bemutatott az elemzés saját magamnak, valós képet adott rólam. A legjobban annak örültem, hogy a gyengeségeimmel és a hiányosságaimmal is ugyanúgy szembesítettek, mint az erősségeimmel.

L. Adrienn

ügyfélszolgálatos

Felkavaró volt. Tisztában voltam a gátjaimmal, a korlátaimmal, de így, leírva, kielemezve, kicsit jobban fájt. Dolgozik bennem a dolog, sokszor elő fogom venni, és olvasgatom, emésztgetem.

Nyitrai-Kis Julia

közgazdász

Tudd meg a részleteket a PersonalGuide®  viselkedéselemzésről!

Add meg a neved és az email címed és mutatunk egy konkrét elemzés mintát, illetve láthatsz néhány videót, amelyekben részletesen elmagyarázom, hogy a PersonalGuide® viselkedéselemzés bizonyos értékei mit is jelentenek valójában.

Válaszd ki a számodra legkomfortosabb PersonalGuide® csomagot!

Garanciák

100% pénzvisszafizetési garancia

A PersonalGuide® viselkedéselemzéssel nem kockáztatsz. A PersonalGuide® viselkedéselemzés célja, hogy segítsen szembenézned önmagaddal. 7 év fejlesztéssel és 3000+ elvégzett viselkedéselemzéssel a hátunk mögött, hiszünk abban, hogy az eredményed segíti a szembenézésed és a fejlődésed. Amennyiben az elemzéshez kapcsolódó személyes konzultáció után úgy érzed, hogy mégsem kaptál valós tükröt, visszafizetjük mind a PersonalGuide® viselkedéselemzés, mind pedig a kapcsolódó konzultáció díját!

Nem ma kezdtük

A PersonalGuide® viselkedéselemzés rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 15 évnyi tapasztalatunk és több mint 3000 vizsgálat alapján állítottuk össze.

Követhető fejlődés:

A PersonalGuide® viselkedéselemzés alkalmas arra, hogy általa követni tudd a személyes fejlődésed. 

Teljes diszkréció

Az elemzéseket fokozott adatvédelmi elvek szerint, bizalmasan kezeljük! Ezt csináljuk 15 éve. 

Tárgyilagos elemzés

A PersonalGuide® viselkedéselemzési kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig Kaszás Péter személyesen ellenőrzi.

Egyedülálló részletezés

A PersonalGuide® viselkedéselemzés azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos személyiségteszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.

Gyakran ismételt kérdések:

Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide® személyre szabott viselkedéselemzésedet?

Kapsz tőlünk egy e-mailt, abban lesz egy link, amire kattintva nyílik meg a Te PersonalGuide® kérdéssorod. Ezt akkor töltöd ki, amikor Neked alkalmas.

Hány kérdésre kell válaszolni?

A kérdéssor 236 kérdésből áll.

Mennyi ideig tart kitölteni a kérdőívet?

A kérdéssor kitöltése kb. 30-50 percet vesz igénybe.

Mennyire bonyolultak a kérdések?

Minden kérdésnél négy érték közül kell választani. Lesznek kérdések, ahol ez nagyon könnyű lesz, és várhatóan olyanok is, ahol lehet, hogy picit elgondolkodsz majd.

Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

A kérdéssor kitöltését követően 48 órán belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.

Ki értékeli ki az anyagodat?

A kérdéssor elemzését egy általunk kifejlesztett szoftver végzi el, amit Kaszás Péter viselkedéselemzési szakértő személyesen ellenőriz.

Kérhetsz-e segítséget az elemzés értelmezéséhez, ha valami nem lenne egyértelmű számodra?

Természetesen. Ha személyes segítségünkre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi címen: personalguide@teamguide.hu

Csatalakozz a PersonalGuide – Önfejlesztés Facebook csoportunkhoz: